Перспективи брендингу Ukraine Now в проектах креативних індустрій

10 травня 2018 року Кабінет Міністрів України схвалив бренд «Ukraine NOW», який був розроблений українською агенцією Banda в рамках роботи Комісії з питань популяризації України при Міністерстві інформаційної політики. МІП веде активну роботу задля просування бренду як всередині країни, так за її межами.
Креативні індустрії – один з найбільш динамічних секторів світової економіки. Згідно з внесеними цього року змінами до Закону України «Про культуру», метою цих видів економічної діяльності є створення доданої вартості і робочих місць через культурне та креативне вираження, а їх продукти і послуги є результатом індивідуальної творчості.

3 вересня 2018 року у Києві у Мистецькому Арсеналі в рамках Ukrainian Fashion Week відбудеться Форум «Перспективи брендингу Ukraine Now в проектах креативних індустрій». Час проведення: 13:00 - 18:30
Форум покликаний продемонструвати варіативність використання бренду «Ukraine NOW» та стати платформою для обговорення із лідерами креативних індустрій перспективи брендингу в проектах, що реалізуються в Україні та за кордоном.
Організатори: Міністерство інформаційної політики України спільно з командою Ukrainian Fashion Week.
До участі запрошені представники  Міністерства культури України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Українського культурного фонду та креативних індустрій приватного сектору.

Коментарі

Популярні публікації