Воркшоп-експеримент. Трансформація дизайну – від теорії до практики.


Спеціально для креативних та амбітних львів’ян Istituto Europeo di Design (IED), відомий у всьому світі інститут моди та дизайну, 8 вересня об 11:30 проведе безкоштовний воркшоп-експеримент «Трансформація дизайну – від теорії до практики».



Запрошуємо студентів факультетів мистецтв, дизайну, архітектури, моди, комунікацій, бізнесу, інженерії, а також просто творчих особистостей долучитися до захоплюючого воршопу. 

Дата: 8 вересня
Час: 11:30
Місце: м. Львів, вул. Галицька 1, 2 поверх (Communa)
Реєстрація обов'язкова. Кількість місць обмежена.

До участі у воршопі запрошуються: 
- майбутні студенти, школярі 10-11 класу;
- студенти творчих спеціальностей (арт, дизайн, архітектура, мода); 
- творчі люди, для яких тема корисна для подальшого розвитку кар’єри та/або бізнесу;
- люди, які мають намір отримати міжнародний досвід роботи за кордоном;
- професійні дизайнери та модельєри;
- всі небайдужі до світу краси, дизайну та індустрії моди.


Про що поговоримо?


Сучасний професійний світ вимагає не тільки бути висококваліфікованим працівником в своїй галузі, а й мати знання та вміння із суміжних дисциплін. Дизайнер, що працює над візуальною комунікацією має комфортно себе почувати як в традиційній графіці, так і в останніх тенденціях цифрових медіа, поєднуючи традиційні професії із оригінальною формою вираження. Дизайнери мають вміти бачити красу навколо, цікавитися мистецтвом та розумітися в останніх трендах, що дає змогу як слідувати комерційній логіці, так і соціальній динаміці.


Ці креативні особистості знають як використовувати візуальні та комунікаційні техніки в кожному виді робіт: від дизайну упаковки до кіновиробництва, від розробки нового логотипу до створення та розробки модного бренду.

Які ж межі дизайну?

Дизайн означає бути готовим до трансформацій, вміти бачити заздалегідь те, що не бачать інші. Ми оточені речами, матеріалами та формами, які вважаються непотрібними. Проте, дизайнери знають, що нічого не створюється і не знищується, все трансформується.


Практична частина:

Всім учасникам необхідно принести будь-яку річ, яка здавалося б вже непотрібною та знайти їй нове, альтернативне призначення, стиль або контекст.

Найкреативніша або найкреативніший отримає подарунок від Mudra. Освіта за кордоном, про який ми розкажемо пізніше.
Інформація про спікерів та реєстрація за посиланням: https://mudra.ua/ua/events/design-transformation-experiment/



Коментарі

Популярні публікації