НЕ ПОДІБНА НА ЖОДНУ З ПОПЕРЕДНІХ: МІНІ-КОЛЕКЦІЯ ІНША

Світла, повітряна та солодка, немов бізешка. Такою є нова міні-колекція “ІНША”, яка є прологом до нової колекції бренду CHERNIKOVA. Пошита з натуральної вовни молочного кольору, оздоблена авторським орнаментом “Дерево роду”, який для нас створила Олеся Вакуленко.

Речі колекції з легкістю послужать вам як щодня, для вдалого робочого дня, так й на важливі, святкові миті життя. Адже світлі тони та вишивка додають урочистості, але стриманість в крою та оздобі речей залишають діловитість.

В міні-колекції блуза з приталеним силуетом, вишивка на боках якої підкреслює витонченість жіночого стану, строгість крою зберігає ділову стриманість.



На противагу їй – блуза з воланами та ефектною вишивкою на переді, поєднавши зі стриманим низом можна таку одягнути на ділову зустріч, та чи зможе ваш співрозмовник думати про щось інше, ніж вашу красу та вишуканість… 



Стримана сукня з довгим рукавом, яку з легкістю можна носити як в офіс, так й на веселу осінню прогулянку. Сукні з летучим силуетом, милими рюшами на плечах чи низу спідниці – ідеальні для романтичних зустрічей, урочистих подій чи для незабутнього вікенду в місті чи за ним.



“ІНША” створена для урбан мавок, які впевнено крокують міськими лісами, не загубивши внутрішньої чистоти та індивідуальності.

Речі колекції для тих, хто вміє мріяти та бути чиєюсь мрією. Для тих, хто цінує натуральність, високу якість та глибину сенсів та знаків. Ці фантастичні блузи та сукні для тих, хто готовий ловити на собі захопливі погляди.

Дизайнерка бренду Любов Чернікова надихалася солодощами, які подають в найкращих рестораціях до запашної, але гіркої кави.



Адже саме та малесенька бізешка чи зефірка залишає солодкий післясмак, який творить весь настрій та атмосферу. В точності, як вироби з колекції “ІНША”, власниця яких залишатиме солодкий післясмак від себе.

На тебе хочеться споглядати, насолоджуватися та леліяти, коли ти в речах з колекції “ІНША”

Ph.: Marko Sosiak

Make up/hair style: Face Factory

Model: Ірина Ізубенко

Location: Delikacia

Коментарі

Популярні публікації