Всі. Свої відкрили найбільший магазин предметів для дому від українських брендів


26 вересня на головній вулиці Києва відкриється новий магазин Всі. Свої | Дім та декор, що став найбільшим шопінг-простором українських предметів для дому. Він розташований за адресою Хрещатик, 34: там само, де колись знаходився і знаковий для киян магазин порцеляни й посуду «Фарфор-Фаянс».

На трьох поверхах загальною площею 1500 м² Всі. Свої зібрали понад 150 брендів з різних міст України, які створюють речі для дому. Тут можна знайти товари як ручної роботи, так і мануфактурної: це предмети з історією, душею та унікальним дизайном, які здатні задовольнити попит широкої аудиторії, але відрізняються від продуктів мас-маркету.


На першому поверсі магазину розташувався посуд, кераміка, приладдя та текстиль для кухні, декор для дому, а також канцелярія. Тут ви можете знайти такі бренди: Odudlab, mirchik, OK brand, Vase Head, Dwell The Space, HIVER BOOKS, Miff Manufacture, Gifty, Vita Khaidurova, remember the home, Восьма комора, PYLNYK art ceramics, SaGa Pottery, Naia, Ряба Вош, TvoiMoi, TARLINI HOME, Щось цікаве.














На другому – м’які та корпусні меблі, серед яких такі виробники: fábik STUDIO, Kulik Wood, Drommel Furniture, Pufetto та інші. 




А на мінус першому – освітлення, килими, текстиль, домашній одяг та косметика від Home Gnome, Ґушка, Woolkrafts, Sleeper Set, Osha, Moonlinen, Yalanzhi Objects, Gaff Design, Balcony, Lavender Dreams та інших брендів. 








Горнятко ручної роботи від кераміста можна придбати за 210 гривень, ціни на блюда стартують від 120 грн. Дерев’яна обробна дощечка коштує від 310 гривень, плед з натуральної бавовни – від 900 гривень. Комплект постільної білизни вартує від 1140 гривень, корпусні меблі з дерева – від 2000 гривень.


Головна місія проекту – популяризувати якісні українські продукти, що виготовлені локальними професіоналами. Команда Всі. Свої вірить, що майданчик магазину допоможе сформувати бачення нового українського дому, який об’єднає автентику та сучасність. Для нового магазину обирали товари від майстрів, які працюють у різних стилях і техніках. В асортименті багато продукції з натуральних матеріалів: дерева, вовни, коноплі, льону, металу, мармуру, фарфору тощо. Акцентною групою в магазині стала кераміка – Всі. Свої зібрали найбільшу колекцію виробів від більш ніж 25 українських керамістів.
«Всі. Свої | Дім та декор – це вже другий наш магазин на Хрещатику. І його відкриття стало знаковою подією не лише для команди проекту, але і для всієї країни, адже тут зібрались майстри, які репрезентують сучасну, нову українську культуру. У свої вироби вони вкладають душу, емоції та унікальні риси, притаманні нашому сьогоденню – саме такі речі люди обирають, коли хочуть мати вдома щось особливе та по-справжньому українське. І саме такі речі, куплені як сувенір чи подарунок, формують імідж України за кордоном. Локальне виробництво – це культурний код, який вирізняє нас з-поміж мільйонів. Крафтове виробництво – це візитівка, завдяки якій країна знайомиться зі світом, а ще це інструмент культурної дипломатії – так само як музика і образотворче мистецтво. Ми щиро радіємо, що відтепер в Україні є простір, куди можна прийти, подивитись і придбати для себе якісні, сучасні, локальні вироби», – каже керівник проекту «Всі. Свої» Ганна Луковкіна.
Домашню атмосферу магазину підтримує затишна кав'ярня – гостям тут пропонують каву класичного і альтернативного заварювання, каву з гранолою і халвою, японський чай матча, лимонади. А ще – брускету з хамоном, песто і тунцем, пироги з сиром, лососем і шпинатом, а також різноманітні солодощі.
Магазин працює з 10.00 до 22.00 години, без вихідних.




Коментарі

Популярні публікації