Арт-вечір відомої поетеси Діанни Гольде в ресторані ALFA VITO від проекту ArtFoundation

Прекрасний осінній вечір 20 жовтня у вишуканому ресторані ALFA VITO однойменного готелю Alfavito Hotel Kyiv порадував гостей арт-вечором відомої поетеси-пісняра Діанни Гольде. Душевна лірика Діанни підкорила серця гостей і вечір відбувся!


Цей вечір став стартом нової серії проектів з культурної дипломатії громадського об’єднання ArtFoundation, засновниками якого є відомий фотограф та організатор заходів Олена Женевська та громадський діяч, засновниця 1-го блог-журналу LuckyUkraine Олеся Тарасенко. Організатори вважають, що такі проекти мають стати частиною української культурної дипломатії, а також рушійною силою в розвитку обміну творами мистецтва та іншими компонентами культури. 








Організатори запросили на відкриття проекту Діанну Гольде не випадково - популяризація української пісні та української культури - ось головна мета популярної авторки.  Діанна Гольде - відома українська поетеса-пісняр, авторка понад 500 пісень, більшість з яких стали хітами як в Україні, так і далеко за її межами. Пісні на вірші Діанни Гольде стали щасливим квитком у світ шоу-бізнесу для багатьох нині популярних виконавців. У творчому надбанні поетеси -  Золотий альбом гурту "НеАнгели", мюзикли "Попелюшка", "Вечори на хуторі поблизу Диканьки" та "Сорочинський ярмарок", співпраця з кращими композиторами та виконавцями й понад 40 нагород від престижних телефестивалів та музичних конкурсів. Також Діанна є авторкою збірки дитячих казок та кількох збірок поезій. 
На гостей вечора чекали оригінальні музичні твори і акомпанемент віршів на гітарі від Артура Пасека; неймовірні пісні та прониклива гра на гітарі від актора, поета, автора і виконавця пісень Євгена Кротова; виступ шоумена, виконавця, музичного директора вокальної формації Hit-men Олега Корбана-Даллас; виступ прекрасної співачки Мирослави Карташової та юного виконавця Олексія Бекрешова.
 Підтримала ідею арт-вечорів ALFA VITO український дизайнер одягу, власник бренду Cucita, фіналістки конкурсу дизайнерів New Fashion Zone Наталія Скудар. Наталя представила увазі гостей поетичну колекцію для ділової сучасної жінки.
Сукня Діанни Гольде від дизайнера Наталії Бойко та бренду My Angels Dress, яка порадувала гостей неперевершеним показом вечірніх суконь, який став доречним доповненням ліричного вечора.

Олена Женевська, організатор арт-вечора «Вдячна всім за чудовий вечір! Ми плануємо і в подальшому з Олесею Тарасенко дивувати вас і радувати новими іменами, українськими талановитими людьми, наповняти душі романтикою і сучасним мистецтвом. Також плануємо просувати українські таланти на міжнародних майданчиках.»

Олеся Тарасенко, співорганізатор вечора «Україні не потрібно розповсюджувати свої народні танці чи народну музику – про них й так усі знають, але в Україні є чудові зразки сучасної культури, якими варто ділитися. У нас є багато культурних лідерів, які вміють поєднувати традиційне і сучасне мистецтво. Саме таких особистостей ми будемо запрошувати в наші проекти».

Світлана Зброй, власниця Холдінгу "Модуль 5"«Дорога Діанна, дякую за чарівний і неповторний вечір поезії. Дякую за те, що навчаєш розуміти і насолоджуватись мистецтвом слова, вчиш розвивати почуття. Саме почуття, звичайні клавіші нашої душі, допомагають звучати прекрасному і заряджають нас позитивною енергією!»

Міла Орлова, директор мистецького інституту ім. Сальвадора Далі. «Дивовижні враження  від музично-поетичного вечора талановитої поетеси Діанни Гольде, який відбувся в ресторані Alfa Vito. Дякую організаторам за надзвичайну, романтичну атмосферу.»

Мар’яна Чікало, професійний художник, дизайнер, співзасновник благодійного фонду допомоги тваринам в м. Києві «Мої враження від творчого вечора неперевершені, на мить я повністю поринула у вірші, які з чудовим музичним супроводом стали єдиним цілим. Щщиро дякую за запрошення Олесі Тарасенко. Сподіваюся, в майбутньому відвідати ще раз на такі чудові арт-вечори.»
Жанна Палецька, телеведуча «Враження дуже хорошi, пройнялась душевною лірикою Дiанни Гольде. Дуже красиві, романтичні вірші. Бажаю поетесі натхнення та успіхів у творчості.»

Наталія Боркута, співробітник Державної служби зайнятості «Олеся Тарасенко та Олена Женевська, дякую Вам за запрошення на захід! У кожної людини є, властивий тільки їй, талант. У Вас прекрасні організаторські здібності, які проявляються в об'єднанні навколо себе талановитих, харизматичних і неординарних особистостей. Організовуйте частіше такі Арт-вечора, адже вони просто необхідні для наповнення, наснаги і переосмислення!»

Спонсори та партнери заходу: студія апаратного і ручного масажу «N & Y», де прекрасна господиня салону Наталія Вишневецька надала подарункові сертифікати для всіх жінок-гостей вечора.

Фотографи Олена Женевська, Сердюкова Ганна та Ушаков Олександр.

Візаж та зачіски учасниць показу Вікторія Кондратенко, Юлія Науменко і Маріам Мустафаєва

Медійні партнери вечора: LuckyUkraine, Super Lady magazine, Модные Места StyleSpot, Studioofmydreams, Глянцевий журнал Apriori, Harved online, Be my media, Dojo - Сайт Українського Успіху, Модний онлайн журнал - VTrendi.com.ua, Новини України Tut-Ua.com, Портал "Eurostar", Defile - Kids Fashion Magazine, EMOTION, МамаWOW, Beauty of millenium, Журнал Дипломат

Організатори висловлюють подяку всім артистам, які підтримали це починання і виступили на імпровізованій сцені Alfavito Hotel. Ми будемо продовжувати радувати ваші серця і душі зворушливим мистецтвом і магією слова і музики.


Коментарі

Популярні публікації