Виставка Слави Займака «Найцікавіше про жінку»



23 жовтня у вишуканому приміщенні українського представництва Міжнародної агенції Korney Models, що на Саксаганського 87, відбудеться урочисте відкриття нової виставки відомого художника, дизайнера Слави Займака, присвяченої жінкам і має назву "Найцікавіше про жінку".


У цій серії картин автор намагається показати образи дівчаток, дівчат, жінок, яких він зустрічав на своєму життєвому шляху. Автор хоче відкрити якусь завісу загадковості жіночої статі. Показати то, як жінок бачать чоловіки. 


Довгі роки роботи і просто спілкування в жіночих колективах допомогла автору глибше пізнати особу протилежної статі. Хоча жінка завжди залишиться загадкою навіть для самої себе, погляд з боку завжди цікавий, тим більше з боку художника, який може відобразити на полотні всю красу і багатогранність жіночої душі і тіла. У роботах Слави Займак ви зможете по-новому поглянути на жінок, так як всі картини автора виконані в унікальній авторській техніці і створюється таке відчуття, що створені образи зійдуть з картин і почнуть спілкуватися безпосередньо з вами.

Початок творчості Слави Займак пов'язано з абстрактним мистецтвом. Але найбільшу популярність він отримав як засновник власного стилю плетіння адгезивними матеріалами на полотні і не тільки. Тепер картина виконується не фарбою, як це було прийнято багато століть, а спеціальним клеєм який іноді займає всю площину. Слава Займак захоплений дивовижними візерунками справжньої природи, відкриває новий революційний спосіб зображення на двомірної площини. Так на картинах художника відсутні перспектива і світлотінь, замість них - незвичайні, фантазійні плетені форми, кріпляться на полотні, і іноді вириваючись з двомірного простору, набувають власного життя. 

Сьогодні Слава Займак поєдную свою творчість з роботою головним художником театру «Сузір'я». Твори майстра знаходяться в приватних колекціях України, Європи, Америки, Близькому Сході та Азії. Їх можна побачити в приватних виставках і в студії самого художника, яка знаходиться в історичній місцевості Києва, і власноруч доторкнутися до мистецтва сучасності.
 На відкритті виставки на гостей чекає модні покази, де будуть представлені нові колекції Слави Займака та Наталія Карук. Наталія - головний та перший партнер Слави Займака, модельєр та громадський діяч. Ще вона - успішна жінка України 2018 року, автор проекту «Намалюй мене завтра» на підтримку жінок, що хворіють на онко молочної залози. Вона є дружнім партнером багатьох проектів та глянців. Наталія як дизайнер представляла Україну в Канаді, зокрема один з регіонів – Одесу. Учасник проекту Тв-шоу «Казка для тебе з Іриною Трухачовою».

Моделями цих показів стануть професійні моделі агентства Korney Models. Міжнародне модельне агентство Korney Models було створено справжніми професіоналами з великим досвідом роботи в сфері загальносвітового модельного бізнесу, які зосереджені на відкритті нових горизонтів модельного бізнесу як для моделей, так і для унікальних особистостей, які хотіли б розвивати кар'єру моделі. Сфера діяльності полягає в підборі професійних і підготовці нових моделей для участі в українських і європейських показах моди, зйомках в рекламних роликах і глянці, тв-проектах. При агентстві функціонує модельна школа, де початківцям моделям допоможуть дізнатися свої сильні сторони, надихнутися на роботу, а також розкритися назустріч світових подіумах. Korney Models - це місце, де завжди раді красивим, натхненним, неабияким, амбітним, цілеспрямованим людям, які хочуть досягти успіху в модельному бізнесі. 

Єлизавета Рудика - чарівна ведуча нашої виставки. Ліза - блогер та юний журналіст, телеведуча, на її рахунку зйомки з Monatik, Лілею Ребрик, Мариною Кінах, Тетяною Литвиновою, Владою Литовченко та першою леді України - Мариною Порошенко. Ліза є ідейним натхненником творчого проекту для юних художників ArtKids Europe, має багато перемог у художніх конкурсах та є постійним резидентом Фестивалю писанок. Перемоги в конкурсах краси та талантів і участь в показах мод відомих дизайнерів - це перші кроки дівчини в модельному бізнесі. Лізу запрошують бути ведучою дитячих та юнацьких заходів, найбільше вона пишається веденням Міжнародного фестивалю класичного танцю «Гран-Прі - 2017» в Національному театрі опери та балету та Білого благодійного балу White Design Promenade.

Куратором проекту виступила Тарасенко Олеся – ідейний натхненник та засновник ГО ArtFoundation, організатор творчих конкурсів і фестивалів для дітей в рамках проекту ArtKids Europe. Олеся активно розвиває і втілює в життя проекти у рамках культурної дипломатії, естетичного виховання та відповідального батьківства, підтримує безліч благодійних та соціальних проектів в Україні. Олеся Тарасенко заснувала і розвиває онлайн блог-журнал про цікавих людей та події Lucky Ukraine, який виступає інформаційним партнером багатьох заходів. 

На заході вишукану музичну атмосферу буде створювати відомий київський DJ MAGE. 
Медійні партнери заходу: 
Журнали: Fashion of Diplomacy, Super Lady magazine, TopCity, Глянцевий журнал Apriori, Defile - Kids Fashion Magazine, EMOTION, Дипломат
Онлайн-видання: LuckyUkraine, Модные Места StyleSpot, Studioofmydreams, Harved online, Be my media, Dojo - Сайт Українського Успіху, Модний онлайн журнал - VTrendi.com.ua, Новини України Tut-Ua.com, Портал "Eurostar", МамаWOW, Beauty of millenium, Ivetta   
TV: IDFashion

Відкриття виставки 23 жовтня о 19:00, запрошуємо вас! 
Адреса - Саксаганського, 87, "Korney Models".
Вхід за запрошеннями! Замовлення запрошень за телефоном 067-401-01-22

Коментарі

Популярні публікації