Відкриття нової виставки відомого художника та дизайнера Слави Займака "Найцікавіше про жінку"




23 жовтня в приміщенні Міжнародної агенції Korney Models відбулося відкриття нової виставки відомого художника та дизайнера Слави Займака "Найцікавіше про жінку". Незважаючи на дощовий і досить прохолодний день подивитися на нові роботи та спільні з дизайнером-модел’єром Наталею Карук модні покази нових колекцій одягу прийшло дуже багато людей.



Куратором виставки стала громадський діяч, засновниця ГО ArtFoundation та 1-го блог-журналу України LuckyUkraine Олеся Тарасенко.
Відкриття виставки провела юна ведуча, блогер та модель Рудика Єлизавета.



Приємно, що вся публіка була такою ж блискучою і сяючою, як і картини. В своїх роботах я намагався створити чудовий і дивовижний світ жінки, в якому існуємо ми, чоловіки! Моя нова серія робіт - це захоплення жінкою в усіх її проявах! Насправді, мені без натхнення взагалі жити не цікаво, а надихають мене на подвиги і життя в цілому - це наш прекрасні жінки! Хочу подякувати всім дівчатам, жінкам, мамам, бабусям за те, що ви просто є! За те, що завдяки вам ми, чоловіки, дихаємо на повні груди, любимо, прагнемо, розвиваємося, добиваємося цілей та високих вершин! Без вас, жінки, життя стає сірим та одноманітним!” – поділився своїми враженнями митець Слава Займак.

Привітати Славу з відкриттям прийшли відома поетеса-пісняр Діанна Гольде, україно-білоруська співачка Хеna, співачки Галина Солодка та Ольга Василюк.
Вишукану музичну атмосферу вечора створював київський DJ MAGE.

Хочу подякувати всім, хто прийшов на це свято життя! Нехай Ваше життя буде наповнена чудесами і красивими емоціями! Також хочу подякувати чудесному дизайнеру і моєму партнеру Наталії Карук, з якої ми створюємо дивовижні речі!
Величезна подяка куратору моєї виставки і модних показів Олесі Тарасенко. Завдяки їй ми зуміли створити неймовірну атмосферу радості і свята для наших гостей!
Окреме спасибі директору Korney Models Олексію Каташинському, чудова атмосфера його модельного агенства і прекрасні моделі створили для гостей незабутні враження!” – висловив слова вдячності Слава Займак.



На відкритті виставки на гостей чекали модні покази, на яких були представлені нові колекції Слави Займака та Наталія Карук. Наталія - партнер Слави Займака, модельєр та громадський діяч, успішна жінка України 2018 року, автор проекту «Намалюй мене завтра». Наталія Карук поділилася своїми враженнями від вечора: “Відбувся гарний вечір завдяки моєму другу Славі Займак. Талановитий художник незвично підходить до творчості та й взагалі до життя. Він та сама людина, яка вміє надихати на цікаві роботи. Ми познайомилися зі Славою не так давно на одному з моїх проектів і найбільше враження у мене справило плаття, яке розписав художник. З того моменту мене не залишало бажання створити спільну колекцію з моїм, тепер уже кращим другом. І Ви, друзі, маєте тепер можливість спостерігати наші роботи, які мене кожен раз вражають! Кожен раз, створюючи зі Славою колекції, нехай навіть капсульні, для мене це нові сюрпризи і несподівані враження. Ти створюєш, але враження отримуєш лише на подіумі!
Я не раз говорила, що я – везунчик, тому, що доля мене знайомить з унікальними людьми. І я мала за щастя познайомитися в свій час з прекрасною Олесею Тарасенко - дивовижною особистістю, дуже унікальною, завдяки якій я і увійшла в потік подій останніх трьох років. Олеся представила мене Вам. Вона - та людина яка запалює зірки і я їй дуже вдячна за те, що є сьогодні. Вона відіграла велику роль в моєму житті. І я пам'ятаю перші інтерв'ю і статті, в яких Олеся крок за кроком знімала з мене пелюстки страху і говорила "Давай ти зможеш"!
Я вдячна всім, хто відклав свої справи і пришов на наш вечір! Що цінуєте високо, за коментарі та квіти. Далі ще буде багато цікавого!”



Відкриття виставки не залишило байдужим жодного відвідувача і гості поспішили подилитися своїми враженнями:

Зброй Світлана, власниця Холдінгу "Модуль 5"
Дорогий Славочко, люблю, ціную, захоплююся! Ти справжній! Мистецтво тим і прекрасно, що воно створюється обраними, а належить всім. Дякую, тобі обраному, від усіх нас.”

Гольде Діанна, відома поетеса- пісняр, сценарист
Ця виставка - справжня подія у світі сучасного мистецтва. Неймовірні картини, сповнені тонкого й вишуканого відчуття прекрасного. Одвічна загадка жінки, що втілилася у прекрасних картинах, які демонструють жіночу душу, чуттєвість, той самий жаданий жіночий простір, у якому віками губляться чоловічі душі й серця. Бездоганна організація заходу й музичні подарунки від зіркових гостей вечора створили неповторну й легку атмосферу свята.”

Шусть Вікторія, волонтер України
Виставка пройшла на високому рівні. Велика вдячність всім світлячкам-організаторам, які зробили неймовірно чудову атмосферу та шоу, на мою думку, кращого та унікального дизайнера України Слави Займака. Людина від Бога, заряджає позитивом, та команда спеціалістів показала те, що краса жінки повністю охоплює яркість, неймовірну душу, кохання, щастя, та заслуговує на найвисокі подарунки долі та пошану зі сторони всього світу.”

Беженар Юлія, власниця luxury-бутіка "Вottega", бізнес-леді, громадський діяч “Спасибі Славі Займак, що показав жінку крізь призму особливої витонченості, сміливих силуетів і яскравості фарб. Була приємно здивована унікальною авторською технікою виконання представлених робіт на виставці "Найцікавіше про жінку". Дуже гарна і "жива" виставка.”

Каплун Наталія, засновник центру краси та здоров'я NK CLUB, керуючий партнер БЬЮТИ БІЗНЕС БЮРО, Президент BEAUTY EXPERT PREMIUM CLUB
Чесно кажучи, про Славу дізналася вперш, але настільки приємно було познайомитися з ним особисто і його творчістю. Техніка незвичайна! Красиві образи, кольори, справжні інтер'єрні роботи і тема обрана цікава - про жінок. Успіхів Славі і процвітання! А Наталія Карук своїм показом прикрасила вечер. Їй теж процвітання і розвитку! Подяка Олесі та її супердонці Лізі за прекрасне ведення вечора.”

Женевська Олена Миколаївна, фотограф, фото-коуч, АРТ-терапевт
Унікальні роботи Слави мене захоплюють вже не перший раз. Зустрілася з ним в перше на художній виставці ArtKids Europe і фотографувала його показ. Приголомшлива і унікальна техніка виконання! А виставка картин змусила мене замислитися про глибинні знання і духовність Слави. Жіночий світ - це згусток некерованою енергії і вловити її суть не так то просто. А картини Слави передають різні грані життя жінки. Я в захваті!
Вдячна за чудову організацію заходу Олесі Тарасенко! Ця жінка вона приголомшливо діяльна натура і дуже креативна людина у всіх своїх проявах. Її здатність з'єднувати часом навіть непоєднувані речі унікальна!”

Чікало Мар'яна, професійний художник-дизайнер, співзасновник благодійного фонду допомоги тваринам в м.Києві
24 жовтня мені пощастило відвідати персональну виставку Слави Займака, яка була присвячена жінкам, і я, як художник, можу відверто сказати, що художнику вдалося зацікавити гостей вечора, адже картини були яскравими і блискучими - в прямому сенсі цього слова. Дякую за запрошення Слава Займак і Олеся Тарасенко!”

Гордієнко Ірина, pr-фахівець, головний редактор порталу "Style Spot", найдовгоногіша ведуча України.
Виставка вразила своєю теплом та дружньою атмосферою, великою кількістю поціновувачів мистецтва та відомих людей. Сама виставка Слави залишила приємні емоції та розуміння того, що українське мистецтво має своє майбутнє та має всі шанси відкривати нові горизонти та двері за межвами країни! Його роботи надихають, вражають своєю витонченістю та гармонію поєднання жіночності та сили!”

XENA, білорусько-українська співачка, автор пісень, власниця ЗМІ VTrendi.com.ua та TuT-Ua.com, засновник та продюсер вокальних конкурсів "Живий звук" та "Співаюча красуня", зоозахисник
"Це був неймовірний вечір, організатори великі молодці, що змогли зібрати таку кількість публічних осіб та преси у вечір робочого дня та наповнили цікавою програмою, я дуже рада була стати частиною цієї програми та заспівати декілька пісень. Виставка дуже яскрава та багатогранна. Я щиро бажаю талановитому художнику Славі Займаку натхнення та подальших творчих злетів! Усім хто не встиг відвідати виставку, обов'язково це зробити та отримати яскраві емоції від прекрасних картин!"

Організатори дякують всім медійним партнерам заходу, без яких не відбувся цей чудовий вечір
Журнали: Fashion of Diplomacy, Super Lady magazine, TopCity, Глянцевий журнал Apriori, Defile - Kids Fashion Magazine, EMOTION, Дипломат
TV: IDFashion

Фотографії Олена Женевська, Олександр Ушаков, Наталія Зверева

Виставка Слави Займака "Найцікавіше про жінку" продовжить свою роботу до 24 листопада в Korney Models (Київ, Саксаганського 87)




Коментарі

Популярні публікації