FASHION EXPERIMENT 01 У ТОКІО


До Токіо команда Ukrainian Fashion Week прилетіла за місяць після повернення із Нью-Йорка. Обидва масштабних проекти, мета яких презентувати українських дизайнерів у впливових для fashion-світу містах, пройшли під час офіційних Тижнів моди.


Увесь проект FASHION EXPERIMENT 01 – Нью-Йорк і Токіо – відбувся за підтримки Українського культурного фонду.
Цілісний підхід до концепції презентації, ретельно розроблена і втілена арт-інсталяція, добір запрошених дизайнерських брендів і потужна команда креативних партнерів проекту дали змогу зробити унікальний продукт, який організатори протестували на протилежних куточках землі. У США та Японії.
FASHION EXPERIMENT 01 представляв резидентів UFW з колекціями SS19 – DZHUS, FROLOV, Ruslan Baginskiy, the COAT by Katya Silchenko, Valery Kovalska, Yelizavetta Volosovska.










Головний меседж проекту "Українська мода настільки різноманітна, непередбачувана, самобутня, що її не можна просто споживати. Її спочатку потрібно дослідити" і ліг в основу візуальної та загальної концепції Fashion Experiment 01.
Але не менш важливою своєю місією Ukrainian Fsshion Week вбачає об'єднання вітчизняних представників креативних індустрій і демонстрацію світові їхнього високого професійного рівня.
Простір художньої галереї в артистичному районі Токіо, де відбувалась презентація, було перетворено на уявну fashion-лабораторію, де за допомогою графічного дизайну – Lesha Mykhailov x Jugoceania, саунд-дизайну – Daniel Syenichkin/Bejenec, відеоконтенту – Beehive creative buro, віртуального простору з моделями дизайнерів, який розробив Руслан Капустін та SKYWELL SOFTWARE за технічної підтримки SAMSUNG Україна, гості "досліджували" українську моду.






Проект FASHION EXPERIMENT 01 відвідали японські та європейські фешн-журналісти, інфлюенсери, блогери, баєри та фотографи. Одним із перших гостей події став Посол України в Японії пан Ігор Харченко.






















Відомий український фотограф Валерій Ведута відзняв фотосесію на вулицях Токіо.
Логістичним партнером проекту виступило агентство Delfa Tour.
Керівник проекту – Олександра Дімітрієвич (Ukrainian Fashion Week).
Креативний директор – Яніс Недопас.
Фото: Валерій Ведута
Модель: Юлія Галкіна

Коментарі

Популярні публікації