KAROL’by Kateryna Karol &Synyava. Lviv Fashion Week


Інспірацією для створення колаборації двох дизайнерів та роботи над колекцією стала концепція руху як основи буття людини в нестримному ритмі життя сучасного міста. Спокій та нестримний вибух стануть ключовою ідеєю показу у новій локації Lviv Fashion Week сезону SS 2019 - MolodoZeleno. Поєднання експресії та водночас стриманості - що може бути більш суперечливим і, водночас, більш життєвим? 
Визначся з вектором! Сприймай лише динаміку! Не втамовуй спрагу докінця!
Драйвуй зсередини і запалюй молодістю все довкола! Обери свою сторону у битві за драйв, адже це привілей, а не право. Виборюй його і захищай це відчуття свободи.
Нова колекція, створена у колаборації брендів, вже не повторює питання, яке лунало весною: Are you ready? Цієї осені готовність до драйву має стати незаперечним атрибутом кожного. Вміння сприймати динаміку життя, ловити щире задоволення від постійних змін і нових викликів - дизайнерка ставить вимоги до глядачів, які мали досить часу приготуватись до нової шаленої поїздки. Будь з собою собою!
У формотворенні колекції KAROL’by Kateryna Karol використано асиметричний деконструктивний крій, елементи одягу розбиті на окремі деталі, які при трансформації та об’єднанні створюють цільний образ. Образи доповнюють декоративні та конструктивні складки, накладні зйомні деталі підтримують ламані форми одягу, блузи та топи, асиметричні спідниці та сукні складного крою, штани зі складками та трикотажні світшоти з косими замками творять основу колекції.



Колористика – яскравий соковитий червоний, насичений базальтово синій, активний фіолет, основа колористики та фактури – проста і вишукана світло-молочна тканина у тонку смужку, яка як промені вечірнього диско окреслює силуети. Колекція-трансформер, зібраний денний образ, складений з частин гардеробу перетворюється на драйвовий та вибуховий екстравагантний образ при іншому від звиклого порядку поєднанні частин.
Фактурність тканин доповнює активність образів – використано котон, трикотаж, екошкіру, костюмні шерстяні тканини, гіпюр та сітку, з елементів оздоблення – стрічки у смужку, функціональні та декоративні замки. У лінійці аксесуарів використані максимально геометризовані перстені, лаконічні браслети, прикраси-чокери та масивні нагрудні прикраси. Матеріали – полімерна глина, шкіра, прозорий пластик.














Synyava bags – Галиною Синявською для колекції ON DRIVE використано нові для бренду матеріали – шкіру та пластик. Враховуючи останні тенденції, Synyava пропонує  мінімалістичні і зручні моделі сумок різних розмірів і неординарних форм, а також яскраві активні поєднання  кольорів та матеріалів. Кожна сумка - це експеримент. Колекція сумок розрахована на активних людей.




Показ поділений на дві частини – спокійне та артове дефіле і драйвову вечірку від ді-джея Ігора Зайцева. Використані ультрафіолетові лампи, неоновий скотч для підсилення відчуття атмосфери вечірки.



У показі використано взуття KASANDRA.



@katerynakarolofficial @synyava_bags

Коментарі

Популярні публікації