LESIA SEMI SS 2019. Lviv Fashion Week.


Інспірацією нової колекції Lesia Semi стали післявоєнні роки та стиль 40-х. Дизайнер показує за допомогою колекції еволюцію від нестачі та вимушеного мінімалізму до достатку, розкоші і максималізму в одязі, ілюструючи таким переходом ідею відновлення, відродження одягу як мистецтва. Значна частина колекції побудована на силуетах 40-х, мінімалізмі та приглушених кольорах, які ближче до фіналу показу змінюються життєрадісними силуетами new look, світлими та яскравими кольорами.




Cилуети прямі і трапецієвидні, приталені. В асортименті брючні костюми, трикотажні гольфи, пальта, штани прямого силуету, жакети, гофровані спідниці, приталені і трапецієвидні сукні-міді. Сукні декоровані вишивкою у вигляді квітів і пташок з вкрапленням каміння Swarovski. В колекції представлені також чоловічі сорочки, светри, костюми і пальта. Обробка комірів та лацканів чоловічих і жіночих костюмів виведена назовні, використаний ефект незавершеної, недошитої речі – елементи одягу обметані звичайними нитками, як в процесі пошиття. Використані вовна, пальтові та костюмні тканини, трикотаж, шовк-органза, шовк.

















В основі кольорової гами – сірий, коричневий, темно-синій, бежевий, молочний, зелений, також застосовані світло-рожевий, ніжно-блакитний, чорний. Спеціально для колекції розроблена лінія прикрас – це сережки у формі гофрованої сітки та у вигляді пташок чи квітів, оздоблених камінцями.


Колекція Lesia Semi SS 2019 вже була представлена в Берліні (Fashion Hall Berlin в рамках Berlin Fashion Week) і Казахстані (Aspara Fashion Week).

Lesia Semi – український бренд жіночого одягу ready-to-wear та аксесуарів, заснований у 2014 році дизайнером Lesia Semi. Бренд створює від 4 колекцій одягу на рік (сезонні, міжсезонні, капсульні і вечірні), є учасником Тижнів моди у Львові, Берліні, Мілані, Польщі, Сербії, Казахстані, Китаї, шоурумів у Парижі. Під лейблом Lesia Semi виготовляються також парфуми і аксесуари: взуття, сумки, ювелірні вироби.
Філософія бренду – вишуканість у простоті та розумна функціональність. Сучасний урбаністичний дизайн поєднується з експериментами в крої, особливою увагою до матеріалів, фактур, внутрішньої обробки виробів. Естетика базується на чіткості ліній і лаконічності форм, складному конструктивному крої при зовнішній простоті та водночас комфорті у носінні. Дизайнер створює речі на тонкому балансі між концептуальністю і носибельністю, ідеями та комфортом. Lesia Semi – це сучасний бренд для жінок з незалежним почуттям стилю, втілення інтелектуального підходу до одягу.
Друга лінія бренду пропонує сучасний урбаністичний та водночас комфортний одяг Lesia Semi за доступними цінами. Одяг Lesia Semi можна придбати онлайн та у монобрендовому магазині Lesia Semi у Трускавці (ТЦ «Куб», вул. Тараса Шевченка 14, 2 пов.)
lesiasemi.com @lesiasemi 067 67 48 479

Коментарі

Популярні публікації