БРИФІНГ-КОКТЕЙЛЬ ПРОЕКТУ FASHION EXPERIMENT 01

Перед гостями виступили голова Оргкомітету Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська та виконавчий директор Українського Культурного Фонду Юлія Федів. Вони розповіли про те, як команда Ukrainian Fashion Week за підтримки Українського Культурного Фонду презентувала українських дизайнерів у Нью-Йорку і Токіо під час Тижнів моди у форматі презентації-інсталяції FASHION EXPERIMENT 01.




Дизайнери, творча команда та журналісти змогли поспілкуватися за келихом шампанського та обговорити деталі проекту. 
Цілісний підхід до концепції презентації, ретельно розроблена і втілена арт-інсталяція, добір запрошених дизайнерських брендів і потужна команда креативних партнерів проекту дали змогу створити унікальний продукт, який організатори протестували на протилежних куточках землі. У США та Японії.
FASHION EXPERIMENT 01 представляв резидентів UFW з колекціями SS19 – bobkova., DZHUS, FROLOV, Ruslan Baginskiy, the COAT by Katya Silchenko, Valery Kovalska, Yelizavetta Volosovska.
Головний меседж проекту "Українська мода настільки різноманітна, непередбачувана, самобутня, що її не можна просто споживати. Її спочатку потрібно дослідити" і ліг в основу візуальної та загальної концепції Fashion Experiment 01.
Але не менш важливою своєю місією Ukrainian Fashion Week вбачає об'єднання вітчизняних представників креативних індустрій і демонстрацію світові їхнього високого професійного рівня.










Керівник проекту – Олександра Дімітрієвич (Ukrainian Fashion Week).
Креативний директор – Яніс Недопас.
Віртуальний простір з моделями дизайнерів – Руслан Капустін та SKYWELL SOFTWARE за технічної підтримки SAMSUNG Україна.
Графічний дизайн – Lesha Mykhailov x Jugoceania.
Саунд-дизайн – Daniel Syenichkin/Bejenec.
Відеоконтент – Beehive creative buro.
Логістичний партнер проекту – агентство Delfa Tour.

Коментарі

Популярні публікації