У Києві відбулася прем’єра фільму «Зустріч Однокласників»


30 січня у столичному кінотеатрі «Сінема Сіті» відбулася прем’єра української комедії «Зустріч однокласників».



На прес-конференції продюсери Іван Букрєєв (НЛО TV), Роман Мартиненко (Кінокомпанія «ММД»), Жильвінас Науйокас (Tauras Films), режисер Валентин Шпаков та головні герої Валерій Харчишин і Андрій Бурим поділилися враженнями від знімального процесу. А також розповіли, які складнощі виникали і скільки грошей довелося витратити.


«Бюджет фільму склав 6 мільйонів гривень, а от щодо бокс-офісів я поки не готовий давати прогнози. Дуже сподіваємося вийти на рівень успішних українських релізів і дати можливість українському глядачеві і посміятися, і поностальгувати. У нас дуже крута команда, я вдячний усім, хто працював над «Зустріччю». Комусь стрічка може здатися пошлою, але якщо придивитися – там все з життя», – продюсер, директор каналу НЛО TV Іван Букрєєв.










Зіркова вечірка у стилі 90-х порадувала гостей музичним супроводом від кавер-гурту Max Band, гурту PATSYKI Z FRANEKA та жартами від ведучого Романа Грищука(«Мамахохотала», НЛО TV). Подивитися фільм про трьох друзів, які збираються на зустріч однокласників, прийшли зірки телеканалу НЛО TV, артист Павло Зібров, ведуча шоу «Без краватки» Іванна Онуфрійчук, співачка Анна Добриднєва та багато інших. І, звісно ж, виконавці головних ролей фронтмен гурту «Друга ріка» Валерій Харчишин і актор та продюсер Андрій Бурим.
У широкий прокат «Зустріч однокласників» виходить вже сьогодні, 31 січня 2019 року. Гуляємо по-дорослому! J



«Зустріч однокласників» – це повнометражний фільм, адаптація датської комедії Klassefesten, знята на замовлення телеканалу НЛО TV компанією Tauras Films за участю Idea Production та «Кінокомпанії ММД». В основі сюжету історія трьох шкільних друзів, які зустрічаються, щоб відзначити 25-річчя випуску. Багато хто вважає, що раз доля дала шанс більше ніколи не бачитися зі своїми однокласниками зразу після випускного – треба цим скористатися. Але наші герої вирішують інакше і вирушають на найважливішу вечірку в їхньому житті!


НЛО TV - молодіжний телеканал «НЛО TV» з'явився в ефірі українського телебачення у лютому 2012 року. Мовлення здійснюється у мережі Т2 , а також у мережах кабельних провайдерів цифрового і аналогового телебачення. Цільова аудиторія каналу 14-35 років. Телеканал транслює програми розважального характеру. Це популярні шоу, програми власного виробництва, серіали, скетчі та фільми. Директор телеканалу – Іван Букрєєв.

Канал НЛО TV входить до ТОВ «Медіа Група Україна» (об'єднує також загальнонаціональний телеканал «Україна», тематичні канали «Футбол 1»/«Футбол 2», телеканал «Індиго», «Регіональну Медіа Групу», сейлз-хаус «Медіапартнерство», компанію «Діджитал Скрінз» (oll.tv), продакшн-компанію «Теле Про», Front Cinema і «Допоможемо ТБ», а також холдинг« Сьогодні Мультимедіа»).  Директор «Медіа Групи Україна» – Євген Лященко.

Посилання:
Офіційне співтовариство https://www.facebook.com/NLO.tv
                                                     https://www.instagram.com/nlotv

Коментарі

Дописати коментар

Популярні публікації