Показ лідерських костюмів Mary Kay від постійної учасниці UFW Олени Бурби.


Партнeр Ukrainian Fashion Week компанія Mary Kay презентувала створену відомим українським дизайнером Оленою Бурбою колекцію Лідерських костюмів Mary Kay®. Олена розробила 5 базових одиниць гардероба в єдиному авторському стилі відповідно до канонів елегантної класики в поєднанні з сучасними fashion-тенденціями. У колекції представлені спідниця-футляр, брюки з високою лінією талії, жакет приталеного крою, сукня на запах та блуза з довгим рукавом. Гардероб витриманий в палітрі коралового відтінку, обраного головним кольором 2019 року за версією Інституту Pantone, та доповнений ексклюзивним принтом у стилістиці бренду Mary Kay®. Одним з акцентів колекції стали ґудзики.




«Я дуже рада співпраці з Mary Kay®. Мені близька філософія бренду, тому я без сумніву взялася розробляти колекцію для Лідерів бізнесу «Мері Кей». Ця колаборація вийшла особливою. Я закохалася в цю колекцію і дуже сподіваюся, що вона припаде до душі й Лідерам. Вірю, що в цих речах вони відчуватимуть себе привабливими, стильними, сучасними та зможуть впевнено йти до нових кар'єрних успіхів», – поділилася дизайнерка Олена Бурба. 













Оцінити та підтримати колекцію Mary Kay® by ELENA BURBA зібралося понад 400 гостей, серед яких консультанти «Мері Кей», представники провідних ЗМІ, fashion- та beauty-блоґери. 






«Я пишаюсь, що в міжнародному просторі знають і захоплюються українськими дизайнерами, вони стали авторитетними, відомими і бажаними у cвіті. І звісно, я пишаюся тим, що внесок Ukrainian Fashion Week як у розвиток українських дизайнерів, так і у fashion-індустрію України в цілому є дуже вагомим. Мені хочеться, щоб ми, українці, сприймали моду як реальну силу для поступу своєї країни. Я дякую команді Mary Kay за партнерство і підтримку UFW. За те, що віддають свої сили і свої серця, аби робити жінок України ще красивішими. Ми разом ідемо вперед, і все, що ми робимо, не марно!», – прокоментувала засновниця і голова оргкомітету Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська. 




Бренд Mary Kay® співпрацює з українськими дизайнерами вже не вперше. Раніше свої авторські колекції для українського відділення презентували дизайнери Айна Гассе (2015, 2016 роки), Андре Тан (2017 рік), Христина Бобкова (2018 рік).
 Варто зазначити, що спеціально підготовлена професійна команда візажистів Mary Kay® на чолі з beauty-мейкапером Martelle на бекстейджі створює образи моделей для показів українських дизайнерів протягом всього Тижня моди. Серед них YANA CHERVINSKA, POUSTOVIT, ELENA BURENINA, FROLOV, A.M.G., ARUTIUNOVA, PRZHONSKAYA, DAFNA MAY, ARTEMKLIMCHUK, IRYNA DIL’, A/RAISE, DOMANOF, FINCH, SONYA MONINA, DASTISH FANTASTISH, ANDI, 2LFACTURA / KO BY KOLOTIY та ін.

Коментарі

Популярні публікації