Перша в Україні арт-виставка "12 місячних"

21 БЕРЕЗНЯ  на першому поверсі ТРЦ «ГУЛІВЕР» відкриється  перша в Україні арт-виставки «12 місячних», яка знімає табу з розмов про менструацію. 



12 відомих ілюстраторок, серед яких – Ліліт Саркісян, Марічка Рубан, Лєра Схемка, Ольга Протасова, Надія Кушнір, візуалізували 12 фраз, якими дівчата маскують менструацію. 12 історій та креативних інсталяцій «оживатимуть» на смартфонах завдяки технології доповненої реальності. 



Пригадуєте свою першу менструацію? Скоріше за все, це було бентежно і ви почувалися розгубленою. Фізіологічний перехід у статус «жінки» – це ще той виклик для дівчат. До кого йти з цим переживанням – батьків, однолітків, вчителів, всемогутнього Інтернету?
Неготовність вільно говорити про абсолютно природні процеси призводить до викривленого сприйняття себе, відчуття сорому за цілком нормальні прояви жіночності. Сам факт ставлення до фізіології жінки, як чогось непристойного – це не нормально. Нарешті прийшов момент сказати «НІ» стереотипам, сексизму та дискримінації. Прийшов момент сказати «НІ» табу про менструацію. Приходьте на виставку та підтримайте молодих дівчат у бажанні вільно говорити та розвиватися. 

Виставки проходитиме за підтримки ТМ НО-ШПА комфорт.

Коментарі

Популярні публікації