Марися Горобець взяла участь у зйомках нового лукбука весна-літо 2019 бренду Dolcedonna

Зіркова телеведуча та продюсер Марися Горобець взяла участь у зйомках нового лукбука весна-літо 2019 бренду Dolcedonna і поділился першими враженнями від колекції: «Я часто одягаю речі 1 лінії Golets, щоб дотриматися дрес-коду вишуканих заходів. Тацього разу приємним відкриттям для мене став бренд Dolcedonna Олени Голець. Нова колекція дизайнерки об’єднала кежуал та класику, асортимент дійсно широкий: від класичних суконь до streetstyle футболок та джинсів. Кожна жінка чи дівчина зможе підібрати та скомпонувати для себе образ в різних стилях та кольоровій гамі».



У весняно-літній колекції SS19  другої лінії Олени Голець є кілька сюжетних ліній: це романтичні віяння, етно-мотиви та урбан-тема. Кожна з ключовими підходами дизайнера до своїх моделей: ідеальна посадка та найбільш якісні тканини.  

Море
Довгий джинсовий сарафан молочного відтінку – неочікувано та свіжо. В поєднанні з контрастною футболкою базових кольорів буде виглядати дуже актуально.



Вставки з мережива на блузах, а ще сукні з мережива, а яких пласти тканини розміщені під різними кутами – 100% попадання в потужний тренд цього сезону, коли суть мережива переосмислюється і воно може зявитись в незвичних комбінаціях. Доречі, ці речі є бестселлерами марки влітку.

Етно
Теплий сезон – це часто час експериментів. Для таких випадків Олена Голець пропонує сарафани та піжами для виходу з африканськими мотивами. А ще картаті сукні міді з елементом естетики вестерн – бахромою. 

Місто
Для кам’яних джунглів Олена Голець вирішила додати перцю своїм фірмовим блузам з коротким рукавом і додала на них принти Миколи Горчарова, одного з найбільш впливових українських майстрів плакату.











Саме в цьому сезону команда дизайнера грунтовно попрацювала на джинсами – в цій колекції їх аж 7 видів. Кожен з ідеальною посадкою для всіх розмірів до 52-го.

А якщо вам подобається стиль Меган Маркл, зверніть увагу на бежеву сукню міді з двома рядами крупних контрастних гудзиків. Вона елегантна та зручна водночас. Дуже в стилі Герцогині!

Нагадаємо, Dolcedonna - це світ моди, що став доступним та відкритим для багатьох.
Дизайнерка Олена Голець створила доступний універсальний бренд в Україні, який надає змогу українським жінкам вдягатися сучасно. Якісні італійські тканини, є головною фішкою бренду. 

Коментарі

Популярні публікації