300 медалей на 30-му фестивалі танцю «Парад надій»



За 2 дні на паркет вийшло більше 1000 спортсменів зі 158 спортивних танцювальних клубів України, Молдови, Польщі, Білорусі, Італії, Німеччини, а їх виступи оцінили 72 учасники суддівської колегії з України, США, Італії, Британії, Китаю та інших країн світу
9-10 березня у столичному виставковому центрі «АККО Інтернешнл» пройшов ювілейний фестиваль зі спортивного танцю «Парад надій 2019». Організатори фестивалю – Школа танців Федорчук (Київ), Асоціація спортивних танців України за підтримки Групи компаній «Фокстрот».

Валентина Федорчук емоційно розпочала урочисту церемонію відкриття Параду: «Я у захваті, що бачу такі сильні колективи на паркеті турніру. Дякую вам за те, що ми святкуємо наше свято разом. Дуже багато спортсменів починали свій шлях з цього паркету, і я бажаю, аби сьогодні перемогу отримали найсильніші, а судді були об’єктивними та справедливими».
За 2 дні турніру на паркет вийшло більше 1000 спортсменів зі 158 спортивних танцювальних клубів України та світу. Серед них були розіграні медалі у всіх вікових категоріях. Найсильнішою категорією виявилися «Дорослі, латина» (1 місце посіла пара з Харкова Олексій Мордвинов та Анастасія Осадчук) та «Дорослі, стандарт» (переможці в категорії кияни Катерина Байсарова та Андрій Зінченко). В конкурентній боротьбі кращих українських спортсменів (29 пар) блискуче виступили харків’яни Софія Зіль та Євген Борушко, посівши 1 місце («Молодь1, латина»). А в стандартній програмі «Молодь.1» на першу сходинку піднялися їх земляки Марія Савчук та Олександр Безкровний. У категорії «Молодь 2» золоті медалі в стандартній програмі взяли одесити Ганна Янкул і Кирило Корчмар.


Натомість кияни стали володарями «Кубку Фокстроту» за виконання однойменного танцю від генерального партнера фестивалю Групи компаній «Фокстрот» та його очільника Геннадія Виходцева. Вихованці столичного клубу «Альта» Єлизавета Перепелиця та Дмитро Родін, триразові Чемпіони Світу зі спортивних танців вкотре довели, що вони краще за всіх танцюють в нашій країні фокстрот.
Враженнями щодо організації фестивалю поділилися Максим Федоренчік та Анна Макарова з Запоріжжя, фіналісти Параду в категорії «Молодь 2+Дорослі Rising Stars»: «Дуже гарний та великий зал, класний паркет, хороша музика та світлове оформлення. Нам, загалом, усе сподобалось. Роздягальні – просторі, нема натовпу, у тому сенсі, що ніхто нікому не заважає, як це зазвичай буває. Для всіх є багато місця щоб перевдягнутися. Ми обрали цей турнір тому що він доволі великий, тут зібралось багато учасників з усієї України і не тільки».



На «Параді надій» майстерність спортсменів оцінювали висококваліфіковані судді світового рівня з Європи, США, Китаю та України. Один з суддівської колегії, Віктор Палій, тренер з Одеси, останні 10 років працює суддею на «Параді надій» й так пояснив специфіку своєї роботи: «Ми ретельно стежимо за парами та порівнюємо їх. У танці оцінюємо лінії, рух, ритмічність та техніку».
Подарунком для організаторів змагання став «Партнерський віденський вальс». На паркет вийшли співробітники партнерів Параду надій – Групи компаній «Фокстрот», ТМ «Секунда», мережі Фокстрот, медіа партнери «Дзеркало тижня. Україна», УНІАН та Першого туристичного центру. Валентина Федорчук, незмінний організатор турніру, заслужений тренер України, подарувала партнерам Параду 7 безкоштовних занять з віденського вальсу. Запрошуючи партнерів на паркет, вона зауважила: «Багато років існує традиція, що саме з Параду маленькі «починашки» категорії «Бейбі» розпочинають свій творчий шлях, а глядачі їх підтримують. У ювілейний Парад ми не зрадимо нашій традиції, але сьогодні будуть дорослі «початківці», які вперше вийдуть перед вами на віденський вальс. Вони приходили після роботи та трудилися, щоб зробити подарунок 30-му «Параду надій». Спасибі вам, партнери!»



Геннадій Виходцев, генеральний директор ГК «Фокстрот», прокоментував цьогорічний турнір «Парад надій»: «17 років з тридцяти ювілейних років Параду ГК «Фокстрот» є його генеральним партнером, і ми пишаємось тим, що долучилися до розвитку спортивного танцю в Україні. Ми порахували, що близько 26 000 спортсменів були на цьому паркеті за 30 років, близько 1000 суддів оцінювали ваші зусилля. Це наша інвестиція в реалізацію надій десятків тисяч спортсменів».
«Парад надій» відрізняється тим, що цінує зусилля кожного з учасників турніру, а тому усі зареєстровані спортсмени на старті отримали подарунки від одного з партнерів – ТМ «Сандора» на знак підтримки. Свою вдячність спортсменам засвідчили ТМ Секунда, Oriflamе, фабрика дитячих іграшок «Гуллівер Україна», Українська асоціація прямого продажу. А Перший туристичний центр надав путівку в Європу для всіх відвідувачів турніру 9 березня.
Прикрасив Парад надій вокал молодих вокалістів з талант студїї Наталії Могилевської  – виступи Галини Солодкої, Саші Фадєєвої, Христини Брутян, Діани Горбатюк, Володимира Сергієнко, Ані Климчук. Також, на паркеті свій вокальний майстер-клас дав Сергій Костецький – хореограф, вокаліст, учасник «Голосу країни-9», переможець «Танців з зірками» та «Танцюю для тебе», постановник шоу та фільмів.
Промо-партнером заходу є PR-агентство BeMyMedia. Інформаційну підтримку «Параду надій» надали Генеральний медіа-партнер «UA:Суспільне» та спеціальний медіа-партнер телеканал «ZIK», інтернет-портал «Обозрєватель», всеукраїнська газета «Дзеркало Тижня – Україна», інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна» та всеукраїнська газета «День». Також, інформаційно фестиваль підтримали он-лайн видання для активних людей: «Рубрика», блог-журнал України про цікавих людей та події «Lucky Ukraine», lifestyle-видання та інтернет-портал «Glory», модний онлайн журнал «VTrendi», всеукраїнський інформаційно-розважальний портал «Tut.ua», портал про шоу-бізнес та культурне життя «Eurostar», видання про кінематограф «Cut Insight», портал «Studio of my dreams» та «My Kiev.com».
Новини зі світу танцю на сторінці FB @ParadNadejd/ та Instagram @ParadNadejd

Коментарі

Популярні публікації