«Давай танцюй» - українське кіно, яке варто подивитися!



19 березня на території ТРЦ SkyMall в кінотеатрі Multiplex відбулася перед-прем'єра українського танцювального екшн «Давай танцюй», а вже 21 березня фільм з'явиться у всіх кінотеатрах країни! Вихід фільму у світ, з 13-річною історією, прийшли підтримати професійні, популярні танцюристи і хореографи країни, телеведучі, режисери, актори, артисти і відомі блогери. Пред-прем'єра фільму відбулася за підтримки генерального партнера фільму, найбільшого мобільного оператора України, компанії Київстар.


"Вчора сидячи в залі я чув, як люди сміються, а потім, по закінченню сеансу, я бачив як вони плачуть. Ті ж самі емоції переживав і я, коли писав сценарій починаючи роботу над фільмом і коли знімав цей фільм. А також, я ще раз переконався, що везінням управляє Бог! Так, вчора було круто! ", - коментує режисер фільму Олександр Березань.



Головні актори фільму Валя Войтенко, Денис Реконвальд і Роман Чухманенко, були в цей вечір в центрі уваги, а Роман і Валя разом з гостями вперше подивилися фільм зі своєю участю: «Почуття гордості за наш проект переповнює нас, за весь акторський склад і всю команду! Ми спеціально всі ці 4 роки жодного разу не переглядали фільм, до вчорашнього дня! Тому, глянувши його з гостями і журналістами вперше, найбільше радіємо, що не дивлячись на те, що фільм знімався давно, він перевершив всі наші очікування. Починаючи від картинки, музики, танців і до гри акторів. Ми щасливі!".
Фільм про зухвалого молодого танцюриста, який приїжджає до Києва для участі в грандіозному танцювальному турнірі. Крім слави і визнання йому потрібні гроші для брата, який потрапив в біду. Хлопець повинен викластися на повну, щоб обійти крутих суперників. А найбільшим випробуванням стане любов, яку він зустрічає на танцполі. Головний девіз фільму - давай танцюй і не зупиняйся! Ти зможеш все!
Композитором і музичним саунд-продюсером фільму став Monatik, також у фільмі прозвучали саундтреки музичного гурту The Hardkiss, груп «Сальто Назад», Mountain Breeze, Open Kids і музиканта ROZHDEN. Неймовірні танцювальні постановки від режисера і хореографа Анатолія Сачивко. Участь в зйомках взяли кращі танцюристи країни, які є професіоналами абсолютно в різних танцювальних напрямках. І звичайно ж такий гучний довгоочікуваний фінальний кадр, зйомки якого пройшли буквально за 9 днів до запуску в кінотеатрах. А участь в ньому змогли прийняти 50 переможців, чиї танцювальні роботи відібрали зіркове журі.
«Ми були одні з найменших представників, які взяли участь у зйомках! Нам так сподобався фільм! А найкрутіше, що ми себе змогли побачити на екрані, в цьому кіно. Класно, що займаючись творчістю, ми своєю завзятістю і підтримки Open Art Studio можемо бути в таких проектах!», - коментують свою участь група DETKI.

Ініціатором всеукраїнського конкурсу «Давай Танцюй», стала компанія Київстар, яка протягом останніх декількох років активно підтримує українських кіно виробників. Представник мобільного оператора, Юрій Чорненький заявив: «Ради стати партнером першого українського танцювального екшену. Це, багато в чому, зразок класного українського кіно і 360+ промо кампанії. Ми, як національний бренд, підтримуючи український кінематограф, разом ростимо наших зірок, професіоналів кіновиробництва, позитивно впливаємо на суспільство, розвиток української культури. Таке партнерство - правильний шлях для бренду в сучасній Україні ».
Екстремальний біт-екшен, молодіжне драйвовий кіно, якісне зображення, гумор і звичайно ж цікавий сюжет, в якому кожен глядач зможе знайти своє внутрішнє прагнення йти вперед і не зупинятися, поки не досягнеш мети! Любити, наполегливо слідувати покликом серця і завдяки своїй щирості, працьовитості та вірі в себе, перемагати!




Руслан Сенечкін, Анатолій Анатоліч, Женя Кот, група СКАЙ, YUKO, Анна Добриднєва, Микита Ломакін, актори серіалу "Школа" - Ліза Василенко, Богдан Осадчук, група DETKI, герої серіаліті "Київ днем і вночі", учасники проектів "Модель по- українськи "і" Від пацанки до панянки "і багато інших популярних гостей відвідали перед- прем'єрний показ фільму.
Трейлер на фільм: 



Інформація про фільм:

Виробництво: Україна
Рік: 2019
Жанр: молодіжний танцювальний екшен
Режисер: Олександр Березань, Микита Булгаков
Сценарист: Олександр Березань, Сергій Розвадовський
Продюсер: Сергій Розвадовський
Композитор і музичний саунд-продюсер: Дмитро Монатік
Оператор-постановник: Нікіта Кузьменко
Другий оператор: Євген Губренко
Актори (головні): Денис Реконвальд, Валентина Войтенко (фіналіст українського шоу «Танцюють всі!»), Роман Чухманенко, Дмитро Фрід, Олександр Мельник, Максим Дзюняк, Римма Зюбіна
Актори (другорядні): Сергій Розвадовський, Данило Циганков, Яків Кучеревський, Михайло Федорченко, Ів Ботоку, Саманта Доду, Біг Бро, Олег Роменський, Олександр Пікалов

Синопсис:
Талановитий молодий танцюрист Нікіта приїжджає до Києва для участі в грандіозному танцювальному турнірі. Для нього участь в проекті - більше, ніж хобі і розвага. Він повинен перемогти, щоб допомогти рідному брату зібрати необхідні гроші на операцію. Хлопець повинен викластися на повну, щоб обійти крутих суперників. Але найбільшим випробуванням стає кохання, яке він зустрічає на танцполі. Здобути перемогу виявляється не так просто.
Давай танцюй і не зупиняйся! Ти зможеш все!


Довідка про партнера:
Київстар - український оператор телекомунікацій, який надає послуги зв'язку і передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, в тому числі для 3G і 4G зв'язку для 26,4 млн абонентів. Акціонери Київстар - міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться у вільному обігу на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) і Euronext (Амстердам).
Київстар більше 20 років здійснює діяльність в Україні і є найбільшим платником податків на телеком ринку, одним з кращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.
Додаткова інформація: pr@kyivstar.net, www.kyivstar.ua.



Коментарі

Популярні публікації