Бренд Golets презентує лукбук з Марією Зубцовою.

Бренд Golets презентує яскраву зйомку лукбука нового сезону за участю однієї з десяти найуспішніших українських топ-моделей Марії Зубцової. Дівчина є обличчям кількох відомих брендів, окрім того, знімається для Vogue, Harper’s Bazaar, L'Officiel, Elle та бере участь у показах Haute Couture і Pret-a-Porter.



Марія Зубцова ідеально втілила образ бренда Golets у колекції «Осінь-зима 2019/2020» — образ у стилі 90-х, які повертаються. Повертаються для того, щоб бути доказаними, — щоб висловити все, що було проігноровано на неминучому зламі тисячоліть. Саме наприкінці 90-х в українській моді з'явилося нове ім'я — Олена Голець. Тож показом на Ukrainian Fashion Week сезону 2019/20 модний дім GOLETS відзначив 25-річчя цієї події, відсвяткувавши ювілей на хвилі "Rock is forever!".



Колекція витримана у стилі "оксюморон" — поєднанні непоєднуваного. Золоті паєтки й чорний шовк, старий добрий джинс та ніжний вельвет, зрештою, аристократичний твід та моветонний нейлон — усі ці зухвалі мікси не створюють дисонансу для людини, котра розуміє свої ціннісні пріоритети, але не втрачає життєвого драйву. Стоїть на порозі інтелігентної зрілості, проте інколи дозволяє власним бісикам вихопитися назовні. Будучи щодня різною, немов багатоликий Шива, не має, проте, й крихти лицемірства у жодній з іпостасей. Беззаперечно, вийшло вдале поєднання — гармонійний контраст і врівноважена еклектика.




У вбраннях чудово вживаються поруч класичні білий, сірий, бежевий, чорний кольори та яскраві теракотовий, шамуа і перська синь. Блискучі метали, золоті і срібні фактури не видаються вульгарними чи епатажними. Навпаки, завдяки різким прямим силуетам мають доволі стриманий і цнотливий вигляд.






У колекції представлені класичні пальто, куртки, сукні, брючні ансамблі, кофтинки, міді-спідниці. Чоловіки теж можуть знайти для себя дещо цікаве, з відтінком британського дендизму, — шерстяні та вельветові костюми. Як чудовий зразок вбрання для закоханих, дизайнерка представила варіанти "парної моди", в якій узгоджені чоловічі й жіночі образи взаємодоповнюються. 
Головне, що характеризує моделі, — їхня універсальність. Чимало з них прегарно пасуватимуть як до коктейльної вечірки, так і до відвідин театру, підійдуть вони — у поєднанні з типовими casual-речами — і для робочої днини в офісі.

Designer: Elena Golets
Art-director|Photographer: Polina Podobedova
Models: Маriia Zubtsova, Max Rudenko
MUA/Hair: Daria Artemieva
Матеріал підготувала Леся Любченко

Коментарі

Популярні публікації