Lviv Fashion Week: Isagus Extroversions


Головною подією відкриття Lviv Fashion Week став  показ франко-швейцарського еко-бренду Isagus Extroversions. Колекція дизайнерки бренду Isagus Tausch представить актуальний світовий тренд – "sustainable fashion", тобто усвідомлений підхід до моди, що передбачає етичне та екологічне споживання, захист тварин, контроль над виробництвом тканин.



Кожна сукня, яку представляє Ізабель Таш, має своє ім'я, розповідь, повідомлення та концепцію: про планету, вкрадене дитинство, торгівлю людьми, етнічні відмінності, традиції предків, а також проблем закону США про зброю чи насильства в цілому. Концепція fashion/art Isagus Extroversions пропонує ідею відновлення естетичної цінності об'єктів, які були відкинуті.






Ісагус створює неогламурні сукні з речей, які є небажаними або вважаються вже не корисними, а також з незвичних матеріалів - газет, політичних плакатів, голів ляльок, курячого пір'я, рукавичок, взуття, органічних матеріалів, пластикових обгорток... або зброї та куль, шукаючи красу в смітті і звичайних речах. Поєднуючи моду і мистецтво, Isagus Extroversions створює подію навколо "нової колекції", яка демонструється, взаємодіючи з громадськістю в різних, доволі несподіваних місцях.  










Isagus Extroversions - франко-швейцарський екобренд, створений Ізабель Таш. Ізабель - французька художниця і скульптор; у 2011 р. вона вирішила вивчити нові середовища, щоб висловити свої ідеї. Модні покази Isagus - це перформанси, в основі яких - концепція сучасного мистецтва. Ізабель була запрошена на декілька тижнів моди як спеціальний гість, як дизайнер, що працює в екологічному напрямі, але сама вона себе вважає художником, що виражає свої почуття і думки через нестандартні сукні та інсталяції.



Фото_ А.Шамов

Коментарі

Популярні публікації