LVIV FASHION WEEK: OlenaDats’



“Чи хочеш троянду?” ("Czychceszróżę?") – запитує жінка з картини Владислава Чахурського, яку можна побачити на експозиції Відділу "Музей європейського мистецтва ХІХ-ХХІ ст." Львівської Національної Галереї Мистецтв. Картина виконана 1879 року в Мюнхені. Для дизайнера тканини це те ж саме, що фарби для художника. У колекціях OlenaDats’ це зажди: високоякісний шовк , котон, вовна. Дизайни тканин розробляють художники та майстри різноманітних технік ексклюзивно для бренду. 


Чи хочеш троянду? Хто вони, ці прекрасні, легкі, повітряні леді з полотен художників-романтиків. Яка їх доля? Про що вони замріялись, томно лежачи на кліне? Їх розслаблені пози в обрамленні вишуканих інтер’єрів занурюють нас в ту романтичну епоху, коли можна було собі дозволити вести спокійний та розмірений спосіб життя, коли вміли насолоджуватися простими радостями життя та цінували живе спілкування і слухали прекрасну класичну музику .











Мотив тонкої вишивки чимось нагадує паморозь на весняних квітах. Настрій колекції SS19 також інспірований картиною “Весна“ Вітольда Прушковського 1887 р . Чарівні моделі віють подихом ніжності та романтики. Своєрідний тріумф молодості, сили та краси. 





До участі у Lviv Fashion Week колекція вже була представлена у шоурумі в Парижі під час Paris Fashion Week, China International Import Expo 2018, Ukrainian Fashion Evening під час the Ukrainian Week at the VIC at United Nations Vienna

У Львові вже традиційно дизайнер Олена Даць демонструє актуальну колекцію сезону, адже чарівні львів’янки мають можливість придбати колекцію одразу після показу в новому вишуканому монобрендовому магазині OlenaDats’ Gallery, вул.Кубанська 8, ЖК ”Зелена Тераса”.
Фото_ І. Федорів, О. Шамов











Коментарі

Популярні публікації