LVIV FASHION WEEK: Olesya Marchuk&Polivoda


Дві львівські дизайнерки, одна створює одяг, а інша — працює з аксесуарами, надихнулися містичністю та чіткістю гір і створили разом колекцію, яка так і дихає Карпатами.



Колекція AW 2019/20 — це 10 образів. Сукні, спідниці, светри, блузки, комбінезони в сіро-синій гамі з блакитною підкладкою та оранжевими акцентами.












На кожній речі в колекції вишиті гори — мінімалістичні, лише декілька штрихів, які відтворюють усю простоту та довершеність природи. Одяг пошитий із вовни, котону, шифону у А-силуетах. Рукавички та берети з трикотажу, екозамінні, зі зручним плетінням, вишивкою і розписами. Доповнювало образи взуття від Kasandra. 


Початкова деталь у кожному образі — центральна лінія, яка переходить у симетричні та асиметричні форми.




Самі дизайнерки пояснюють, що ця базова лінія — цятка, початок, яка символізує рух життя, такий же неочікуваний та інколи хаотичний, як візерунки на одязі. Колекція — це алюзія на фільм “Гуцулка Ксеня” 2019 р. Варто лише заглибитися у глибину обраних кольорів та точкових елементів, як ви перенесетеся у сучасну давнину українських гір, які споконвіків приховують таємницю своєї неймовірної краси та могутності.



Olesya Marchuk – молодий український бренд, заснований у 2015 р. у Львові.
Polivoda – молодий український бренд, заснований у 2018 р. Ольгою Поліводою у Львові.
Олеся Марчук  

BACKSTAGE





ФОТО_ О. Шамов, І. Федорів


Коментарі

Популярні публікації