SEREBROVA AW 19/20



За мить до першого поцілунку весь Світ сконцентровано у точці зустрічі подиху.
Увесь Світ зібрано у синтез барвистих невагомих субстанцій, аби емоції
могли народити почуття. Ось-ось станеться Диво. Так має бути.




Саме такі відчуття виникли у дизайнера бренду SEREBROVA Альони Серебрової посеред творів цифрового мистецтва художника Андроїда Джонса на імерсійній виставці SAMSKARA. Сміливий синтез реалістичного малюнку та безмежної фантазії, енергійні кольорові поєднання, глибокі та чуттєві сюжети у роботах Андроїда надихнули дизайнера на створення колекції як імпульсу, що спонукає замислитися, чи досить ми цінуємо єдність з тими, кого любимо?


Сумнів, збентеження, трепіт… суперечлива суміш почуттів огортає кожного, хто дізнається про хворобу близької людини – родича, коханого або дитини, на туберкульоз – й такі прості, проте необхідні прояви любові як поцілунок та тісні обійми, стають неможливими. Цей драматичний калейдоскоп емоцій знайшов відображення у образах колекції – у поєднанні фактур тканин та кольорів, у малюнку прикрас, у формах та силуетах крою.























У образах колекції SEREBROVA AW 19/20 сміливо поєднано еко шкіру, бавовну, органзу, aжур, тиснені та плісировані змішані фактури. Особливої вільності та динамічності силуетів досягнуто завдяки крою по косій, безлекальному та крою шляхом макетування і наколювання. Значний об’єм ручних робіт у колекції - кропітке викладання плісированих деталей і воланів та унікальне, неповторне декорування еко шкіри - додає речам особливого статусу «витвору мистецтва».
Стильні та незвичайні ювелірні прикраси з нової капсульної колекції – результат колаборації брендів SEREBROVA та Ювелірного Дому Art Vivace jewelry. Ідея та лінійний малюнок Альони Серебрової, узятий за основу для дизайну та трансформований у складні новаторські прикраси командою Art Vivace jewelry, символізує мить перед поцілунком, сповнену суперечливих емоцій та переживань.






Надане для показу якісне взуття ТМ INTERTOP забезпечило легку ходу моделей та вишукану довершеність образів.
Над мейк-апом моделей працювала Ольга Панченко, тренер Університету Мері Кей, Б’юті-експерт, візажист, автор курсу для жінок «Уроки краси та успіху з Ольгою Панченко».
Фантазійні, образні зачіски моделей забезпечила професійна команда стилістів агенції 96group.
Театральної виразності додали перформансу авангардні головні убори, сконструйовані за мотивами малюнків Андроїда Джонса художником-бутафором Мар’яною Слов’янською.
Музичний супровід показу SEREBROVA AW 19/20 – оригінальний саундтрек до фільму SAMSKARA 360 art. Потужним початком показу стане спів гості показу – всесвітньо відомої української оперної діви Олени Гребенюк, яка виконає арію Віолетти з опери Джузеппе Верді «Травіата». Обраний музичний твір демонструє – актуальність даної теми у мистецтві є поза часом.
Локація Заходу – імерсійна виставка цифрового живопису американського художника Андроїда Джонса SAMSKARA. Фантастичні інсталяції виставки створюють неповторну атмосферу – таємничу та загадкову. Цікаве планування приміщення дозволяє представити дефіле моделей у вигляді своєрідного інтерактивного шоу. Дзеркальний лабіринт, фантастичні інсталяції та елементи архітектури приміщення – чудове тло для показу-дійства, що органічно охопило усю локацію, та торкнулося кожного присутнього.
Вперше в Україні люди різних сфер мистецтва об’єдналися в арт проект, щоб висвітлити проблему туберкульозу. Показ колекції SEREBROVA AW 19/20 відкриває місячник заходів в Україні, присвячених Всесвітньому дню боротьби з туберкульозом, який щорічно відбувається 24 березня, та звертає увагу на проблеми подолання стигми та дискримінації людей, яких торкнулось це захворювання. Подія стала можливою завдяки співпраці з кафедрою фтизіатрії і пульмонології НМАПО імені П.Л. Шупика Асоціації фтизіатрів і пульмонологів України та Національного інституту фтизіатрії та пульмонології ім. Ф. Г. Яновського НАМН України та за партнерської підтримки Міністерства інформаційної політики України. Мета Заходу – актуалізувати проблему, об’єднати зусилля держави, культурної та наукової еліти нації, медичної спільноти, неурядових та громадських організацій, спростувати наявні міфи, знизити рівень існуючих стигми та дискримінації, що пов’язані з туберкульозом і є вагомими бар’єрами на шляху протидії захворювання.
Туберкульоз сьогодні залишається епідемією в більшій частині світу й призводить до смерті майже півтора мільйонів людей щорічно, переважно в країнах, що розвиваються. Ці смерті обумовлені важкими формами захворювання, що потребують більш інтенсивного лікування. Україна – одна з небагатьох країн світу, що може в певній мірі забезпечити своїх хворих інтенсивною внутрішньовенною терапією туберкульозу. Препарати для такого лікування є доступними в Україні завдяки фармацевтичній корпорації «Юрія Фарм», що виробляє їх та навіть постачає в деякі інші країни світу з високим рівнем захворюваності.
Впевнені – спільними діями ми можемо змінити ставлення спільноти до проблеми та вплинути на рівень смертельної загрози туберкульозу в Україні та Світі.













Подивитися на презентацію нової колекції SEREBROVA AW 19/20 прийшли: Олексій Гладушевський, Олег Пінчук, В`ячеслав Соломка, Ольга Торнер, Дарина Гордієнко, Катерина Сидоренко, Рустем Соф`ян, Ольга Жмуріна та інші.

Коментарі

Популярні публікації