“Золота Жар-птиця” 2019

Вже 18 квітня в Національному палаці мистецтв “Україна” відбудеться церемонія нагородження найкращих представників українського шоу-бізнесу та незабутнє шоу за участі топових артистів. 



Цього року організатори “Золотої Жар-птиці”, телеканал М2 та компанія “Таврійські Ігри”, відзначатимуть нагородами досягнення виконавців у 11 номінаціях. За почесне звання “Співачки року” змагатимуться чарівні Андріана, Alyosha, TARABAROVA, Оля Цибульська та Злата Огнєвіч. Першість у категорії “Співак року” виборюватимуть Олександр Пономарьов, Сергій Бабкін, Pianoбой (Дмитро Шуров), Kishe та Ivan NAVI. Легендарні “Воплі Відоплясова”, які є лідерами за кількістю здобутих статуеток за всю історію “Золотої Жар-птиці”, повертаються до перегонів! Гурт має високі шанси закріпити свій рекорд, бо потрапив аж до трьох номінацій – “Рок-гурт”, “Кліп року” та “Балада року”. Беззаперечно хітове “Поплакала – і стоп…” привело KAZKA також до трьох номінацій, серед яких, власне, – і “Хіт року”. Тут суперниками гурту стануть зірки Mozgi Entertainment та їхній трек “Промінь”, а також – співачки NK, Alyosha та Андріана. Окрема увага прикута до номінації “Народний хіт”. Її результати залежать не від рішення професійного журі, а є безпосереднім вибором аудиторії. Голосування за найбільш популярну в народі пісню року буде відкрито на інформаційному сайті “Обозреватель”: 

Визначення переможців відбуватиметься у два етапи. Кожна номінація нараховує п’ять артистів, чиї кліпи отримали найвищі рейтинги в ефірі телеканалу М2 у період з 1 березня 2018-го по 1 березня 2019 року включно. Далі список номінантів потрапить до експертної ради, яка шляхом таємного індивідуального голосування і визначить переможців. Наступного ж дня після проведення національної музичної премії “Золота Жар-птиця” організатори обіцяють опублікувати анкети кожного з експертів, щоб будь-який учасник чи глядач зміг порахувати бали і самостійно перевірити результати голосування. 

До складу журі входять радіо- і телепродюсери та відомі персони українського шоу-бізу: Роман Муха, Валентин Коваль, Натела Чхартішвілі-Зацаринна, Роман Недзельський, Олена Мозгова, Юрій Нікітін, Руслан Квінта, Віталій Климов, Віталій Дроздов, Валерій Сасковець, Олександр Рассказов, Євген Фешак, Роман Давидов, Антон Цеслик, Роман Кальмук, Вадим Лисиця, Андрій Великий, Сергій Кузін, Михайло Некрасов, Андрій Пасічник, Ігор Кондратюк, Євген Філатов, Євген Євтухов. 

Повний список номінацій і номінантів національної музичної премії “Золота Жар-птиця” у 2019 році: 

СПІВАЧКА РОКУ 

Андрiана 
Alyosha 
TARABAROVA 
Оля Цибульська 
Злата Огнєвiч 

СПІВАК РОКУ 

Олександр Пономарьов 
Сергiй Бабкiн 
Kishe 
Ivan NAVI 
Pianoбой 

ПОП-ГУРТ 

KAZKA 
DILEMMA 
KADNAY 
Клей Угрюмого 
RUMBERO'S 

РОК-ГУРТ 

THE HARDKISS 
Антитіла 
Беz Обмежень 
Воплі Відоплясова 
СКАЙ 

ХІТ РОКУ (ПІСНЯ РОКУ) 

KAZKA – Плакала 
NK – Тримай 
Alyosha – Текіла 
All stars MOZGI Ent. – Промінь 
Андріана – Ой, мамо 


КЛІП РОКУ 

Оля Цибульська – Сукня біла 
Злата Огнєвіч – Долоні 
KAZKA – Плакала 
Андріана – Ой, мамо 
Воплі Відоплясова – Кобіта 


БАЛАДА РОКУ 

Олександр Пономарьов – Неймовірна 
Воплі Відоплясова – Дібрівонька 
THE HARDKISS – Мелодія 
Антитіла – Лови момент 
Беz Обмежень – Листопад 


ПРОРИВ РОКУ 

Alina Pash 
LAUD 
DILEMMA 
ЛІА 
Alyona Alyona 


НАРОДНИЙ ХІТ 

Потап & Олег Винник – Найкращий день OST “Скажене Весілля” 
NK – Тримай 
Оля Цибульська – Сукня біла 
Андріана – Ой, мамо 
Ірина Федишин – Роман 


ДЕНС ХІТ (ТАНЦЮВАЛЬНИЙ ХІТ) 

DILEMMA – Майлав 
KADNAY – Тіло 
TARABAROVA – Маніфест 
Злата Огнєвіч – Долоні 
VALEVSKA – Моє Тіло 


ІНДІ 

KADNAY 
Jamala 
LAUD 
Один в каное 
Женя і Катя 

Церемонія нагородження премії “Золота Жар-птиця” відбудеться 18 квітня о 18:00 в НПМ “Україна”. Окрім вручення заповітних статуеток, на глядачів чекатиме й гала-концерт; ексклюзивні номери представлять THE HARDKISS, KAZKA, JAMALA, Сергій Бабкін, Alyosha, “Воплі Відоплясова”, Злата Огнєвіч, Pianoбой, “БЕZ ОБМЕЖЕНЬ”, TARABAROVA, Андріана, Олександр Пономарьов та інші. Спеціальним гостем вечора стане Тіна Кароль. 




Коментарі

Популярні публікації