Мелодрама «За п'ять кроків до кохання»

Простір, в якому існують Вілл та Стелла, диктує суворі правила – закохані не повинні наближуватися один до одного ближче, ніж на 5 кроків. Але справжня любов не знає меж. Чим сильніші почуття, тим більша спокуса порушити усі правила.



Оригінальна назва
Five Feet Apart
Жанр
драма, мелодрама
Тривалість
116 хв
Режисер
Джастін Бальдоні
Сценарій
Міккі Доутрі, Тобіас Іаконіс
Країна
США
Прем'єра
1 травня 2019
Актори
Хейлі Лу Річардсон, Коул Спроус, Мойзес Аріас

Спадкова хвороба, яка супроводжується ускладненням дихання та потребує пересадки легенів – ось вирок, про який вони знають з дитинства. Стелла (Хейлі Лу Річардсон) та Вілл (Коул Спроус) проходять лікування у одній клініці. Проте через особливості протікання хвороби, пацієнти не можуть наближатися один до одного. Будь-яка найменша інфекція, не помітна для здорової людини, для них може стати смертельною. Увесь сенс життя як Стелли, так і Вілла полягає в чіткому дотриманні правил та щоденному виживанні. Так було доти, доки вони не зустріли один одного. Тепер кожен зрозуміє навіщо йому боротися та жити далі.


Мелодрама «За п'ять кроків до кохання» розповідає про хлопця та дівчину, хворих на кістозний фіброз. Сценарій до фільму написали Міккі Доутрі та Тобіас Іаконіс і продали його студії CBS Films, де проектом зацікавився продюсер та режисер Джастін Бальдоні. Для виконання головних ролей запросили Коула Спроуса («Великий тато», серіал «Друзі») та Хейлі Лу Річардсон («Колумбус»).

У столичному кінотеатрі Планета Кіно відбувся допрем'єрний показ фільму "За п’ять кроків до кохання" за мотивами одноіменного світового бестселеру. Головні ролі у стрічці виконали Коул Спраус та Хейлі Лу Річардсон. Спонсор показу – PAVA. У прокаті картину чекайте вже з 1 травня.







Надзичайно зворушлива романтична стрічка "ЗА П’ЯТЬ КРОКІВ ДО КОХАННЯ не залишить байдужим нікого".


Коментарі

Популярні публікації