Олександр Пономарьов, Ольга Сумська, Оля Цибульська та інші зірки здійснили мрії дітей-сиріт з усієї України

Олександр Пономарьов, Ольга Сумська, Оля Цибульська, Олександр Лещенко, Інна Осипенко-Радомська, Аїда Ніколайчук, Влад Ситнік та інші зірки взяли участь в церемоні нагородження переможців XIII Міжнародного конкурсу-фестивалю «Щасливі Долоні» талановитих дітей-сиріт. Захід пройшов традиційно в Національній опері України.



Щорічно в програмі фестивалю беруть участь понад 600 дітей-сиріт з досягненнями в категоріях «Освіта», «Спорт» і «Культура», яких на конкурсній основі відбирає Міністерство соціальної політики України. Для найталановитіших дітей, які стали фіналістами конкурсу, організовують 21-денну програму з майстер-класами, де діячі культури, науки, кіно і спорту допомагають дітям реалізувати свої таланти і успішно адаптуватися у суспільстві.



Нагороди та призи дітям-переможцям вручали Ольга Сумська, Олександр Пономарьов, Олександр Лещенко, Інна Осипенко-Радомська й інші наставники проекту.









Музичну програму вечора склали виступи популярних українських артистів. Олександр Пономарьов презентував нову пісню «Як же без тебе жити», співачка і телеведуча Оля Цибульська разом з шоу-балетом представила пісню «Дівчинка», а Влад Ситнік виконав зворушливу композицію «Соколята» в ансамблі з артистами творчого об'єднання «Paradiz». Ведучими заходу стали Юлія Крауз і Володимир Такудіс.

За свою працьовитість і талант діти отримали подарунки, про які кожен з них мріяв: тур в Прагу на екскурсію і виступ скрипаля DAVID GARRETT, сертифікат на навчання у вокальній школі Олександра Пономарьова, поїздку до Великобританії на навчання англійській мові, на відпочинок до Болгарії, екскурсію до Львова і на оздоровлення в табір «Занки» в Угорщину. Крім того, завдяки зібраним коштам фонду «Щасливі Долоні», дітям подарували плазмові телевізори, смартфони, гіроскутери, планшети, гіроборди, кольорові принтери, а також велосипеди, спортивне обладнання та інші цінні призи.

Своїми емоціями поділилася зі сцени організатор фестивалю Олена Піддубна: «Я щаслива, що навколо мене настільки багато людей з відкритим величезним серцем, які готові допомагати реалізовувати дитячі мрії. Завдяки їм сьогодні 30 обдарованих дітей-сиріт з усієї України отримали заслужені подарунки і нагороди. Я впевнена, що наша увага і підтримка здатна розкрити потенціал дітей з нелегкою долею. Діти - це наше майбутнє і дуже важливо, щоб кожне дитяче серце було наповнене любов'ю!»





«Хрещеною мамою» благодійного проекту «Щасливі Долоні» стала відомий меценат, громадський діяч і президент групи компаній «Петрус» Людмила Русаліна. «Для мене велика честь і натхнення вже 13 років підтримувати фонд Олени Піддубної. Коли ми, дорослі, допомагаємо дітям втілювати їхні мрії - це і є щастя. Ми прагнемо робити все можливе, щоб діти залишалися жити в мирній країні», - зазначила Людмила Русаліна. Генеральним партнером заходу виступила будівельна корпорація «Укрбуд».



Коментарі

Популярні публікації