Jägermeister і Gemini Espresso представляють новий мікс-шот Jägermeister Cold Brew!

У світі кава перетворилась на релігію: кава щоб прокинутись, кава на ланч, кава ввечорі – гадаєте досить? Jägermeister дав друге життя улюбленому напою – тепер є можливість насолоджуватись нею і вдень, і вночі завдяки вибуховому мікс-шоту Jägermeister Cold Brew. Жодна хороша вечірка не обходиться без потужного заряду бадьорості і бажання танцювати всю ніч. Gemini Espresso, лідер національного ринку свіжообсмаженої кави, в партнерстві з легендарним німецьким лікером Jägermeister запускають в Україні світовий барний хіт: Cold Brew + Jägermaister Shot.



Це ідеальний варіант для літніх вечорів і великих планів. Один шот = подвійний удар смаку, енергії і драйву для неймовірних пригод. Jägermeister – трав’яний лікер №1 у світі та Україні. Легендарний німецький лікер об’єднує в собі 56 неповторних інгредієнтів з різних трав, спецій, коріння та фруктів. Зазвичай п’ють настоянку крижаними шотами Ice Cold Shot. Проте для гурманів, фанатів фільтр-кави можна додати до мікс-шоту ще й холодну каву. Ідеально до Jägermeister пасуватиме кава Cold Brew– вона подається холодною, настоюється протягом довгого часу як і легендарний лікер, до того ж в них фантастично поєднуються смаки.

Зараз по всій планеті активно розповсюджується культура споживання кави Cold Brew. Це кава, створена методом настоювання або прокапування холодною водою. Її відмінна риса – високий рівень кислотності + солодкість і майже відсутня гіркота. А у поєднанні з Jägermeister, який наповнений прянощами та нотами шоколаду, з’являється особливий смак, що перетворює каву на смачний заряд енергії.

Для створення льодяного мікс-шоту Jägermeister використав свіжообсмажену каву Gemini Espresso.Щоб повністю відчути багатство смаку мікс-шоту Jägermeister Cold Brew, рекомендовано вживати його охолодженим, -18 буде ідеальною температурою, таким напій подають на івентах, розливаючи його через спеціальну тап-машину.

Jägermeister вже довів, що є трендсеттером барної культури, впевнено передбачаючи тенденції майбутнього. Оцінити нове смакове рішення можна було в рамках чемпіонату для барменів і бариста, які боролись за кращий коктейль з новим ультрамодним кавовим лікером за підтримки трендової кавиGemini.

Рецепт простий: 1:1 25 мл Cold Brew + 25 мл Jagermaister.Cold Brew готуємо за рецептом: 60 г меленої кави на 1 л холодної води, настоюємо протягом 10-12 годин. Подаємо в шоті.

Дозвольте собі поринути у гру з тонкощами різних сортів кави та кращого алкоголю, щоб відкрити нові грані смаку Jägermeister Cold Brew.

Чемпіонат для барменів та бариста https://www.facebook.com/events/469832843562868/

Головний приз: подорож на Bar Convent Berlin — глобальний івент, що збирає топових представників барної культури з усього світу!

Коментарі

Популярні публікації