Осіння колекція мас-маркет бренду One by One


Красиво і неспішно, слідом за гучним і романтичним літом, настає осінь. М'яке світло сонця тепер просто красивий фон для фотографій, вітер - помічник в укладці, а кожна з нас - нова сторінка життя. Без цього переходу складно уявити рік, як і без нових спідниць і високих чобіт в гардеробі. Осіння колекція One by One, як нова пісня улюбленої групи, надихає і дозволяє заново мріяти.



Важливою подією цього сезону стало святкування 4-х років з дня заснування бренду і пошиття першого вироби. В честь цього One by One зробив героями зйомки всю команду і провів її в рідному місті - Кропивницького. Осінню колекцію приміряли швачки, майстри з виготовлення взуття, менеджери по роботі з клієнтами, SMM і PR фахівці. Декораціями для фотографій стало саме місто: центральна пішохідна вулиця Дворцова, Кіровоградський академічний український музично-драматичний театр імені М. Л. Кропивницького, який був відкритий ще в кінці 19 століття і футбольний стадіон "Зірка". 

Плісирування, дрібний горох, чорно-біла і бежево-пісочна гамма - це зміст осінньої лінійки бренда. Без таких спідниць і теплих трикотажних светрів складно уявити стильний вересневий образ. На додаток до них - облягаючі кофти з трикотажу в дрібний рубчик, сукні з квітковим принтом, кюлоти базових відтінків, сукні-піджаки в шотландську клітинку, легкі комбінації і брючні костюми. Вперше бренд представив базові моделі боді - з тонкого гладкого трикотажу з різними варіантами вирізу. Окреме місце займають в’язані костюми з прямими брюками і кофтами oversize.





One by One - це мас-маркет бренд, який точно знає про важливість базових речей. З приходом першої прохолоди кожному хочеться закутатися в приємний светр або худі і створити при цьому стильний образ. Речі з нової колекції відмінно комбінуються між собою, доповнюючи фасони і кольори.
ONE BY ONE

Коментарі

Популярні публікації