OFD: GORSSET


Бренд Gorsset - новий український бренд, історія якого починається із сімейної традиції виготовлення одягу. У кожного народу є свої глибокі уявлення про красу, свої традиції, які закладені у їх менталітеті. Натхненням для створення колекції став традиційний український одяг, а саме : його функціональність, сакральність, символіка, яка обумолена традиційним баченням світу українців та його сучасна актуальність.



Основне завдання , яке ми поставили перед собою – створити нову версію національного одягу так, щоб вона була одночасно сучасною і в ній був присутній національний колорит , особливості крою і декору . Ми хочемо передати зв'язок минулого часу із сьогоденням , віднайти цей баланс.













Особливістю є натуральні тканини, які ми використовуємо . Ми прихильники «сталої» моди , тому обираємо для своїх виробів тканини натуральні та високої якості.
Створюючи одяг , ми тривалий час вивчали історію традиційного костюму і дійшли висновку, що витонченість посідала важливе місце серед вибору одягу. Кожна панянка хотіла якнайкраще підкреслити свій тонкий стан , підкреслити лінію талії та округлість жіночих форм. Гармонійність костюму досягалася шляхом переважання горизонтальних ліній і використання геометричних форм у крої (трикутник і квадрат). Це створювало відчуття пишності у верхній частині, яка плавно згладжувалася в області талії.

Коментарі

Популярні публікації