13 листопада в столичному закладі Canadian Club гурт «ЯРРА» відкрив глядачам таємниці свого дивовижного світу та дав змогу відчути, що таке справжній синтез етно-рок. Команда компанії «GUGA Entertainment Group» організувала для артистів презентацію концертної програми, яка стала першим pre-party перед великим весняним концертом гурту. 



Гостей свята, що прийшли у пошуках справжніх емоцій, зустрічали казкові герої на чолі з актором театру та кіно Євгеном Назаренко і актрисою Анастасією Солодкою. Дивовижні персонажі, створені майстрами Наталією Петроченко та Іриною Арутюновою, протягом вечора стали провідниками у світ історій, де живуть всі коли-небудь вигадані фантазії. 




Учасники гурту дивували мандрівників «Світом ЯРРА» не лише несподіваними образами, які талановито відтворила візажист, майстер міжнародного класу, чемпіонка світу, золотий та двічі срібний призер WBF 2017 Вероніка Дзюба, а й унікальним звучанням багатьох інструментів народів світу, серед яких ірландський бузукі, індіанська флейта, дримба, калімба, сопілка, жалейка, окарина, волинка, колісна ліра, мелодика, давул та інші, що допомогли музикантам передати звучання душі всього світу.








Казкова атмосфера та неочікувані творчі колаборації зробили цей вечір по-справжньому особливим. Музичною прикрасою свята стала маленька зірочка, переможниця проекту «Україна має талант діти 2017», переможниця фестивалю — конкурсу «Чорноморські ігри 2017», суперфіналістка шоу «Голос країни діти 2019» Вероніка Морська, що заспівала разом з учасниками гурту ЯРРА пісню #Русалонька. Драйв та нестримну енергію у спільних номерах подарувала засновниця гурту «RedAlice» Вєра Бреннер, а яскравий арт-проект «Abha» у прямому сенсі запалив публіку яскравим фаєр-шоу, використовуючи сценічні елементи з символікою гурту «ЯРРА». 

Протягом презентації артисти розповіли свою казкову історію, поза часом і простором, поринаючи в історії минулого, розкриваючи сутність свого духу та пропонуючи власне бачення подій майбутнього. 

Втілившись у образи Раміто́на, Бетрезе́на, Гудіва́рда, Мі́ри та Міхі́ри, музиканти продемонстрували публіці свій унікальний музичний код, який містить всі звуки незабутніх вражень і моментів, насичених силою часу. 

Відтворена історія вражала по-особливому, коли ставало зрозумілим, що перед глядачами на сцені знаходиться одна дружня сім’я – батько, мати, дочка, син та хранитель дружби цієї родини. 

Привітати творчу родину завітали відомі діячі шоу-бізнесу, серед яких заступник головного редактора журналу «VIVA» Тетяна Вітязь, народна артистка України Оксана Пекун, віце президент конкурсу «Королева України» Сергій Глушко, дизайнер Альона Сереброва, Заслужена артистка України Оксана Стебельська, гімнастка Надія Васіна, радіоведучий DJ Mr. Sunny, співзасновник ГО «Спільна перемога» Олександр Соколінський, Олімпійський чемпіон Олександр Абраменко, найсильніша жінка світу Ольга Лящук, багаторазова чемпіонка країни з карате Марина Юр’єва, володар титулу Mr. Universe Володимир Оснік та багато інших. 

Прекрасним завершенням свята став виступ шеф-dj «Deluxe Sound» DJ Slap, під час якого гості натхненно обмінювалися враженнями, фотографувалися з артистами та отримували ексклюзивні подарунки у вигляді рун та ловців снів, власноруч створеними гуртом для своїх шанувальників. 

За більш ніж 15 років «ЯРРА» зібрали кращі образи та традиції української нації, побували на численних фестивалях і конкурсах, випустили три альбоми «Ветер песчаных бурь», «Казки на ніч», та «Digital Wigwam», увічнили себе в Книзі рекордів України та стали натхненням для компаній National Geographic Channel, MTV, The Wall Street Journal, Discovery, BBC, ABC, History. 

«ЯРРА» уособлюють в собі нестримну енергію, розквіт життєвих сил і віру у диво, адже вони покликані надихати нове покоління на здатність радіти кожному прожитому дню. 

І це лише маленький початок їх великої історії, бо вони впевнено крокують на зустріч новому дню та вміють по-справжньому мріяти, бо як ніхто інший знають, що цей світ створено мрійниками. 

Дякуємо великій команді професіоналів, яка доклала максимум зусиль, аби нам вдалося здивувати гостей цього прекрасного свята: 

Production Company: GUGA Entertainment Group. 

Creative Inspiration: KOLLERAHA. 

Technical Support: Борис Лінник та команда компанії «Deluxe Sound» (Микола Павленко, Кирило Дягілев, Антон Чехов). 

TV Shooting: Аюб Гаграманов та команда компанії «GAGRAMANS» (Віктор Тараненко, Варвара Озеряна). 

Directors: Дмитро та Марина Донські. 

Production Designer: Андрій Корницький. 

MUA: Вероніка Дзюба. 

Body Art: Наталія Петроченко, Ірина Арутюнова. 

Коментарі

Популярні публікації