Презентація нової ідеальної тональної основи #TimeWise 3D від Mary Kay.


15 листопада у Києві в шоу-румі Blushhh відбудася презентація нової ідеальної тональної основи #TimeWise 3D від Mary Kay.



На #MKPerfeсtMatchParty ми дізналися все про основи макіяжу, стилю, здоров'я та краси! 










Ми познайомились з TimeWise 3D Foundation від Mary Kay, побачили як зробити ідеальний мейкап, потанцювали під запальні діджей-сети від Daria Kolomiec, фешн-секрети розкрила нам дизайнер Кристина Бобкова, корисні поради щодо харчування надала  Мирослава Ульяніна.





















Нова Матова та Сяюча Тональна основа TimeWise® 3D - остання іновація від Mary Kay.


В цій лінійці відтворили справжні тони шкіри жінок із різних куточків світу за допомогою  ексклюзивної технології IntelliMatch™. Ці дані допомогли поліпшити достовірність відтінків для нових матових та сяючих основ. 

Тональна основа TimeWise 3D™ - це те, що всередині.






 Пензель для розтушовування
 Нанось Тональну основу TimeWise 3D™ зовсім новим Пензлем для розтушовування та досягай бездоганного тону шкіри. Зручна овальна форма, м'які, але щільні щетинки дозволяють рівномірно розподілити тональну основу будь-якої текстури по всьому обличчю.


Спонж б'юті-блендер Mary Kay®

Цей спонж ідеально підходить для рівномірного нанесення на шкіру обличчя рідкої та кремової основи, консилера та інших засобів. Універсальний спонж б'юті-блендер багаторазового використання допоможе досягти бездоганного вигляду шкіри.
Ергономічний дизайн спонжу робить використання зручним та приємним. Форма спонжу дозволяє наносити маскувальні засоби у важкодоступні місця. 
Придбати  www.marykay.ua

Коментарі

Популярні публікації