20 жовтня відбувся благодійний забіг «Power Woman» на підтримку жінок з діагнозом раку грудей. Бігли всі: чоловіки, жінки, діти. Для когось це була чергова бігова дистанція, а для когось лише перший крок у спортивній історії. 



Кожен бажаючий мав змогу попередньо зареєструватися на сайті, обрати дистанцію (5 або 7 кілометрів), та зробити внесок у розмірі 300 грн на рахунок благодійного фонду «У НАС Є СИЛИ». Спільними зусиллями учасників та організаторів вдалося зібрати 60 000 гривень на підтримку жінок з діагнозом раку молочних залоз! Це хороший результат, як для першого забігу, але на досягнутому команда «Power Woman» зупинятися точно не планує!



Від самого початку, ідея заходу стала реальністю завдяки зусиллям благодійного фонду та підтримці партнерів, що повірили у забіг – «TIU Canada», «UDP Renewables», «PEAK», «AVERINA media», «Anita» та інших.

На Трухановому острові, в рамках благодійного забігу, жінки та чоловіки мали змогу не лише перевірити на міцність свою фізичну підготовку, а й поспілкуватися, надихнутися зірковими амбасадорами «Power Woman». Серед них були такі успішні жінки, як:

- Іванна Онуфрійчук, телеведуча та акторка;

- Вікторія Кіосе, директорка конкурсу «Міс Україна»;

- Галина Янченко, член національної ради з Антикорупційної політики при президенті України;

- Леся Василенко, народна депутатка та член Постійної делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи.

- Ірина Галай, перша українка, що піднялась на Еверест, топ-менеджер нафтової компанії.

Після мотиваційної частини, учасники приєдналися до спільної руханка перед забігом з професійними тренерами «Power Woman» – Тетяною Воротіліною, українською рекордсменкою та майстром спорту з тенісу, і Аелітою Юрченко, українською спринтеркою та чемпіонкою СРСР з легкої атлетики.




«Power Woman» – це благодійний забіг, але партнери та організатори не змогли залишити учасників без подарунків! За результатами #powerwomanrun у різних вікових категоріях серед жінок та чоловіків були визначені переможці. Всі вони отримали в подарунок якісний одяг від спортивного партнеру «PEAK» для того, щоб подальші тренування та перемоги приносили учасникам ще більше задоволення.

Крім цього, серед учасників «Power Woman» були розіграні сертифікати від спонсорів на послуги краси у салоні «Avalon Hair & Nails Studio», страви у ресторані «Texas Ranch», вишукану білизну від бренду «Victoria Ivankovich» та квитки у театр Володимира Завальнюка «Перетворення». Також забіг підтримало громадське об’єднання «Пуща.SOS», яке відстоює мальовничі ліси Пущі-Водиці від бетонних забудов.

Захід зібрав в одному місці близько 200 небайдужих жінок та чоловіків заради допомоги тим, хто веде боротьбу з раком молочних залоз. За таку ідею та організацію, «Power Woman» отримав велику кількість теплих відгуків та бажаючих зареєструватися на наступну подію.

Досвід благодійного забігу показав, що допомога може бути приємною та яскравою. Головне – бажання, а привід можна знайти завжди!

Коментарі

Популярні публікації