Каланча трейл 2019 від Salamon Running Ukraine


Понад 400 учасників взяли участь у змаганнях з бігу «Каланча трейл», що відбулися 2 листопада 2019 року в м. Києві на території лісового масиву «Пуща-водиця». Усього на змагання зареєструвалися 376 дорослих та 60 дітей з різних регіонів України, а також із-за кордону. Учасники змагалися на дистанціях 10км, 21 км (дорослі), а також 200м, 400м, 1км (діти). Маршрути дистанцій пролягали по лісовим стежкам з природними перешкодами. Усі, хто зміг фінішувати отримав пам’ятну медаль з логотипом змагань. Для учасників та глядачів організатори забезпечили обід зі стравами та напоями, приготованими на вогні. В межах змагань відбулася еко-акція «Чистий ліс», в рамках якої в лісі зібрали та вивезли понад 30 мішків сміття. Перемогу на дистанції 21км здобув сумчанин Ігор Панченко, показавши час 1:16:56. Серед жінок на цій дистанції першою була Олена Хашко з Києва з часом 1:41:06. На дистанції 10 км першим серед чоловіків фінішував киянин Юрій Краст, його час 35:26. Серед жінок – Тетяна Соляник, 41:30, також з Києва. 


Партнери змагань Salomon, Suunto, VitaVerde, MotoHelp, PushaSOS, театр «Перетворення», AvalonSalon, Ivankovich, Teхас Ранчо, Київський Зоопарк, Парк розваг «Планета».

З питань додаткової інформації звертайтеся за електронною адресою salomonrcinfo@gmail.com. Або телефонуйте 0979194360 (Сергій Попов)

Каланча трейл - змагання з бігу по лісовій місцевості “Пуща-водиця”, що в Оболонському районі міста Києва. Назва змагань походить від розташованої в лісі пожежної каланчі, яка є одним з туристичних місць Києва. Саме біля Каланчі розміщується стартове містечко змагань. Вперше змагання провели в 2018 році, як відкриті клубні змагання SalomonRunningClubUkraine. Тоді змагання проводилися на єдиній дистанції - 10 км, а кількість учасників склала близько 70 осіб. В редакції 2019 року організатори запровадили основну дистанцію у 21 км та змінили маршрут дистанції 10 км. Також додали дитячі забіги.








Коментарі

Популярні публікації