«Гаррі Поттер і таємниці Хоґвортсу»: майже 4 000 000 гривень за чаклунство

Київські глядачі зустрінуться з улюбленими героями кількох поколінь і відчують себе учнями Хоґвортсу вже 11 січня 2020 року на прем'єрі мюзиклу «Гаррі Поттер і таємниці Хоґвортсу». 



За допомогою декорацій і спецефектів просто на очах публіки Хоґвортс за секунди буде трансформуватися у Заборонений ліс, ігрове поле для квідічу та коридор із привидами. Бюджет декорацій склав 2 500 000 гривень, а за їх виготовлення відповідає Філіп Нірод, директор компанії StarLight Scenery. Їх замовниками є телеканали, музиканти та навіть всесвітньо відомий канадський Cirque du Soleil.



Чарівні ілюзії та фокуси – літаючі листи, чарівну книгу, говіркий розподільний капелюх спеціально розробив переможець Міжнародного конкурсу сценічної магії «Магічний кристал» і телевізійного шоу «Україна має талант!» Віталій Лускар. Тільки на фокуси та ілюзії було витрачено 250 000 гривен, а бюджет на спецефекти перевищив 1 000 000 гривень.



11 січня в Жовтневому палаці (МЦКіМ) відбудеться найочікуваніша прем'єра року – мюзикл «Гаррі Поттер і таємниці Хоґвортсу».

Коментарі

Популярні публікації