«Міс Україна» Маргарита Паша презентувала фінальну сукню для конкурсу «Міс Світу»


14 листопада в ресторанному комплексі QUEEN відбувся прес-коктейль Міс України 2019 з нагоди її від'їзду в Лондон на міжнародний конкурс Міс Світу, який відбудеться 14 грудня. На заході були представлені образи, в яких Маргарита Паша буде дефілювати на сцені головного світового конкурсу краси. Представникам преси Маргарита розповіла, як готується до конкурсу, як змінилося її життя після перемоги та які емоції відчуває перед відльотом.



“До Лондона я лечу виключно за короною "Міс Світу". Партнери нашого конкурсу настільки добре мене підготували і вклали стільки сил, уваги і своєї роботи, що просто не маю морального права їх підвести. Я зроблю все, щоб повернутися в Україну з перемогою”, - говорить Міс Україна 2019 Маргарита Паша.



На прес-коктейлі представникам ЗМІ і партнерам конкурсу презентували відео-візитку Маргарити для конкурсу «Міс Світу». Родзинкою прес-коктейлю стала демонстрація фінальної сукні, в якій Міс Україна 2019 вийде на конкурсі “Miss World” у Лондоні.



Організатори представили всіх партнерів, які в цьому році займалися підготовкою найкрасивішої дівчини країни на світовий конкурс.



Фінальна сукня від українського дизайнера Катерини Лукашик
Вечірні образи від українського бренду Аnna sposa group
Національний наряд і вечірні сукні - Аriamo salon і Аriamo fashion group
Аксесуари - Handmade прикраси Vesna accessories
Вечірні сукні від українського бренду Юлії Магдич
Вишиванка - український дизайнер Катерина Чепак, бренд Tendens
Генеральним медіа партнером прес-коктейлю став телеканал Newsone, інформаційними партнерами телеканал ZIK і журнал GOSSIP.



Коментарі

Популярні публікації