Вистава-перформанс Театру Володимира Завальнюка “Перетворення”


Театр Володимира Завальнюка “Перетворення” запрошує відвідати виставу “Маленький принц” – фантастичну історію за мотивами одноіменної повісті Антуана де Сент-Екзюпері.

Дорослий Пілот, Маленький Принц, Квітка, Лис та Змія – ось головні діючі особи вистави. Правда Маленького Принца у тому, щоб кохати Квітку, щоб навчитись любити її на своїй планеті. Натомість, він посварившись із Трояндою подався в мандри. Але ж подорож – це не тільки нові враження, це перш за все пошук відповідей на найголовніші питання свого життя, випробування, щоб врешті решт зрозуміти, що найцікавіше завжди там де рідні та дорогі люди.
Події що відбуваються у притчі фантастичні, проте зміст їх сучасний. Самотність, очікування дива, бажання зустріти споріднену душу та усвідомлення істинного значення любові – хіба це не сучасно?
Лауреат багатьох міжнародних фестивалів, актор і режисер Володимир Завальнюк разом з талановитою актрисою театру й кіно Ганною Яремчук запрошують у казкову подорож світом любові та краси.
Коли: 19.11о 19.00
Де: Будинок Актора
Шановні глядачі, квитки на виставу “Маленький принц” можна придбати он-лайн за посиланням https://teatrkyiv.ticketforevent.com/
Слідкуйте за театром в соц.мережах Facebook та Instagram

Коментарі

Популярні публікації