Маленький принц повернув дорослих у дитинство


Чудова поетична розповідь, яка була визнана найбільшим досягненням французької літератури ХХ століття. За допомогою своєї переконливої акторської гри, справжніх емоцій, таланту, актори театру «Перетворення» лауреат багатьох міжнародних фестивалів, актор і режисер Володимир Завальнюк разом з талановитою актрисою театру й кіно Ганною Яремчук створили для глядачів справжню атмосферу казки.



Дорослі ніколи нічого не можуть збагнути самотужки, а діти втомлюються тлумачити їм очевидне. (автор Антуан де Сент-Екзюпері «Маленький принц»)

Це філософська казка для дітей, які вже вважають себе дорослими, та для дорослих, які ще не забули дитинство.У дитинстві все для нас є великою таємницею. Тому дуже часто батькам доводиться відповідати на питання "Що?" та "Чому?". Дитина досліджує світ, прагне зрозуміти великі проблеми життя. Саме тому вона потребує поруч дорослого, мудрого супутника у цьому складному, але все ж таки захоплюючому світі. Маленький принц відкриває цей світ через пригоди, події та людей, яких він зустрічає. Він схожий на дитину, яка прагне пізнавати та відкривати світ. Вистава запрошує нас приєднатися до подорожі Маленького принца. Це подорож одкровення, яка змусить нас дивитися не тільки на зовнішній світ, але й на людей навколо нас.





З питань корпоративних продажів : 050 836 59 27 Олена

Слідкуйте за театром в соц.мережах Facebook та Instagram

Коментарі

Популярні публікації