Презентація немаркованого художнього конверта, оздобленого орнаментом з фрагментів робіт ветеранів і волонтерів — учасників арт-реабілітаційних занять проєкту АРТРЕХАБ


4 грудня о 14:00 з нагоди відзначення Дня Збройних сил України в Музеї пошти, що розташований за адресою вул. Андрія Шептицького 16\4, відбудеться презентація немаркованого художнього конверта, випущеного національним оператором поштового зв’язку спільно з благодійною організацією «Артрехаб»


Конверт прикрашають фрагменти робіт п’ятьох ветеранів та волонтерів — орнамент, намальований під час арт-реабілітаційних занять Артрехаб. 

Мета створення конверта — першого спільного проєкту Укрпошти і благодійної організації Артрехаб — привернути увагу суспільства до проблем реабілітації ветеранів та важливості арт-терапевтичних заходів у цьому процесі. 

Під час заходу відбудеться прес-брифінг керівництва Укрпошти, української художниці Zinaіdи (засновниці АРТРЕХАБу), ветеранів і волонтерів — авторів фрагментів орнаменту конверта, представників ДЗ «Госпіталь ветеранів війни «Лісова поляна». 








Такі заходи є дуже важливі для хлопців і дівчат, котрі повернулися з війни. Вони засвідчують про підтримку ветеранів суспільством, показують, що ми цінуємо їхній подвиг та схиляємось перед ними. А це на свій пай неабияк допомагає процесові їхньої реадаптації після фронту. 

Протягом місяця в приміщенні Музею пошти діятиме виставка робіт ветеранів та волонтерів, що їх створено під час арт-реабілітаційних занять Артрехаб. Вхід у музей вільний. Режим роботи: вівторок-четвер (9.00-16.00). 

Артрехаб — благодійна організація, що допомагає людині, котра опинилася в складній життєвій ситуації, в її психологічному відновленні. Артрехаб проводить арт-реабілітаційні заняття за методою художниці ZINAЇDи «Техніка червоної нитки». Нині АРТРЕХАБ працює з ветеранами й волонтерами АТО ООС, членами їхніх сімей.

Коментарі

Популярні публікації