У Cloudless прем'єра — вийшов новий останній (чи ні ?) кліп на пісню "Бувай".


Режисер-постановник і автор хореографії - Діана Циба. Примітно і те, що в кліпі практично немає жодної заготовленої зв'язки, танцюристи в кадрі імпровізують і діляться тими емоціями, які відчувають в той момент.


Женя Тютюнник свій відхід з групи коментує дуже коротко.

- Кілька років поспіль CLOUDLESS були дуже важливою сторінкою в моєму житті. Я вкладав в цей гурт всього себе, але наші шляхи розійшлися. Бажаю хлопцям, щоб у них все було добре!


Гурт CLOUDLESS був створений в 2017 році. На рахунку музикантів два альбоми, сингли, лірик-відео і кліпи. Їх треки добре відомі широкому загалу, адже вони звучать в серіалах "Школа", "Папанькі", "Сидоренки-Сидоренки", фільмі "Зустріч однокласників" і численних розважальних шоу - "Хата на тата", "Кохання на виживання", "Чотири весілля "," Зважені та Щасливі ".

- Зйомки були досить екстремальними - всіх танцюристів сильно покусали мурашки, а колючки в піску кололи ноги так, що ще кілька днів всі діставали занози зі стоп. Сцени в воді знімали в кілька дублів, актриса замерзла, її покусали комарі, але кожен раз вона заново входила в роль і продовжувала танцювати. Ми працювали, як в останній раз, - згадує Антон Панфілов. - Але, якщо чесно, навіть подумати не могли, що цей раз і насправді стане останнім. Я більш, ніж впевнений - зовсім скоро ви почуєте CLOUDLESS в трохи іншому складі. Ми не збираємося закривати групу, нам є що сказати вам всім!


Коментарі

Популярні публікації