В ОЧІКУВАННІ СВЯТА! ЗИМОВА КОЛЕКЦІЯ ТРИКОТАЖУ MARKS & SPENCER ОСІНЬ-ЗИМА 2019-2020


Із настанням холодів та особливо напередодні новорічних свят гарні в'язані речі набувають все більшої актуальності. М'які кашемірові, традиційні різдвяні або комфортні об'ємні светри, джемпери з геометричними принтами, гольфи з високим коміром прикрасять гардероб і зігріють у негоду. Широкий вибір моделей, текстур і забарвлень Marks & Spencer задовольнить будь-який смак і дозволить обрати чудові подарунки для близьких.



В колекції трикотажу бренду переважають природні кольори: теплі винні відтінки, насичені брунатні та зелені тони, акценти бузкового та лазурово-блакитного. Ключову роль у дизайнерській концепції відіграють малюнки та принти: ромби, клітинка, контрастні смуги та анімалістичні мотиви. На особливу увагу заслуговують светри та джемпери в стилі fair isle із класичними зимовими візерунками. Строкаті й затишні, вони виглядатимуть стильно та підійдуть для всієї родини.


При створенні в'язаної колекції Marks & Spencer використовувались тільки найтепліші та найм’якіші матеріали: вовна альпаки та мериноса, кашемір, а також Cashmilon™ – матеріал, розроблений із застосуванням технології Stay Soft ™, яка дозволяє довго зберігати якість виробу. Трикотажні моделі вирізняються оригінальністю, завдяки складним рельєфним фактурам та клаптиковій техніці в’язки синель.







Легкий та неймовірно теплий кашеміровий светр стане чудовим новорічним подарунком. Він підкреслить любов і турботу до близької людини та доповнить будь-який святковий образ. Також до вибору презенту можна підійти із почуттям гумору – джемпер із оленями, помпонами чи кумедними написами створить веселий настрій його власнику.



Готуємося до Нового року та Різдва, обираємо подарунки для себе та близьких і виглядаємо стильно разом із Marks & Spencer!




Коментарі

Популярні публікації