День Подяки та смаколиків від TEXAS RANCH та LET’S HELP


Звісно, вдячність – має бути щоденною, а ми взяли та спеціально до #ThanksGivingDay приготували велетня-індика, щоб свята та смаколиків вистачило на всіх! 



Разом з МБФ Let’s help проведемо гастрономічну подорож для 40 літніх людей, але разом з вами ми зможемо створити свято ще масштабнішим. 

Зустрічаємось в Техас Ранчо
Коли: 28.11 о 15.00 

Бронь: Тел.067 373 81 77 

Про фонд: 

Благодійний фонд МБФ Let’s help був створений в 2015 році сім’єю Бондаренко, засновниками ГК «Ліга», яка з 1991 року працює на ринку України. Засновники «Let’s Help» покривають всі адміністративні витрати фонду, що дає можливість 100% благодійних внесків, витрачати на реалізацію програм: «Гідна старість», «Універсальне середовище», «Волонтерчики», флешмоб #letshelpbabusya, інші програми і акції. 

Фонд з програмою “Гідна старість” став першим фондом в Україні, який почав системно працювати з геріатричними пансіонатами, державними адміністраціями, щоб змінювати якість життя самотніх літніх людей на краще. Фонд Let’s Help вивчає потреби літніх людей, які проживають в геріатричних пансіонатах, покращує умови їх життя, привозить в заклади волонтерів, привертає увагу громадськості до проблем людей літнього віку. Більше ніж 6000 людей в 120 геріатричних пансіонатах України знаходяться під опікою фонду. 

Місія фонду: 

розвиток традицій благодійності в Україні, 

об’єднати людей і надихнути на добрі справи. 

Фонд Let’s Help став партнером Дня подяки та смаколиків в Texas Ranch і ми разом подаруємо свято для 40 літніх людей 

Долучайтесь до нас, разом створимо свято, бо дарувати – це круто! 

Дзвони та бронюй індика собі та бабусі або дідусю, бо дарувати- це круто! 



Коментарі

Популярні публікації