Премія «НашКиїв Awards: Санта року 2019»: голосуй за головного «Санту» столиці


«НашКиїв Awards: Санта року» — премія про киян і для киян. Вона відзначає активних і небайдужих міських альтруїстів. Голосування за найдостойніших номінантів стартувало на сайті проекту 27 листопада. Відзначити своїх фаворитів можуть всі бажаючі.



Премія «НашКиїв Awards: Санта року» проводиться вже втретє, і за цей час з нішевого онлайн-проекту встигла вирости до масштабної події завдовжки в рік.


Премія відзначає небайдужих жителів столиці, які змінюють Київ на краще і нічого не просять натомість. Серед номінантів «НашКиїв Awards: Санта року» — бізнесмени, ресторатори, меценати, активісти та багато інших. Не всі вони однаково відомі, але внесок кожного з них дуже важливий для міста. “В українських реаліях безкорисні добрі справи вже є трендом. Тепер треба зробити ці справи публічними, а їх ініціаторів героями або "Сантами". І тільки тоді ми, як суспільство, повіримо в себе і свою спроможність”, — коментує засновник премії Дмитро Федоренко.

Головним «Сантою» 2017 року став бізнесмен, меценат і засновник фонду «Життєлюб» Гарік Корогодський, «Санта року 2018» — креативний директор Gres Todorchuk PR, засновник гуманістичного руху UAnimals Олександр Тодорчук. Олександр Тодорчук зауважив: "З кожним роком в Києві з'являється все більше змінотворців. Ці люди роблять наше місто і країну зручнішими, безпечнішими, гуманнішими та більш інноваційними. Конкурс "Санта Року" надзвичайно важливий для того, аби надихати цих людей, підкреслити їх важливість і закликати інших долучатися до творення змін”.

Щорічно кількість «Сант» зростає: якщо в 2017-му їх було 40, то в цьому році — 75! Це означає, що наше суспільство соціально активне і змінює на краще не тільки місто, а й себе.


Серед номінантів цього року — шеф-кухар Євген Клопотенко, засновниця проекту «Шукай» Юлія Бевзенко, директор фонду «АНТИСНІД» Ольга Руднєва, засновник фестивалю Atlas Weekend Дмитро Сидоренко та багато інших. Ознайомитися з повним списком і проголосувати за вподобаного кандидата можна за посиланням

Кожен із 75 «Сант» представлений у певній категорії, яких цього року десять: «Меценатство і благодійність», «Міські проекти і благоустрій», «Культура і історія», «Їжа та сфера гостинності», «Бізнес і бренди», «Екологія та зоозахист», «Фізична культура і спорт», «Інновації та технології», «Музика і події» та «Освіта».

Як обиратимуть переможця

Перший етап голосування, читацький, вже почався. Віддати свій голос і вибрати «Санту року» всі бажаючі можуть з 00:00, 27 листопада до 00:00, 9 грудня. Проголосувати можна за необмежену кількість номінантів, але не частіше ніж один раз на добу. За підсумками читацького голосування редакція НашКиїв.UA визначить переможців у кожній з 10 категорій.

Партнери премії нагородять також трьох переможців спеціальних номінацій.

А головного «Санту» столиці серед 10 лідерів читацького голосування обере журі. У цьому році у його складі — дев'ять експертів з різних сфер:

Дмитро Федоренко — IT-підприємець, засновник інтернет-медіа НашКиїв.UA;
Олександр Тодорчук — креативний директор Gres Todorchuk PR, засновник гуманістичного руху UAnimals, «Санта року 2018»;
Дмитро Борисов — ресторатор, популяризатор української кухні;
Сергій Рістенко — вуличний фотограф, PR-директор продакшн-сервісу Radioaktive Film;
Леонід Остальцев — військовий, засновник Veterano Group;
Арсеній Фінберг — громадський активіст, засновник проекту «Интересный Киев»;
Наталка Макогон — радник начальника Київського метрополітену;
Максим Бахматов — радник мера Києва, підприємець;
Юлія Савостіна — засновниця фестивалю Made in Ukraine.

Наталка Макогон, радниця начальника київського метрополітену, експертка журі цього року, емоційно прокоментувала свою участь у заході: “Проект про людей, які не тому що, а попри все, стараються якісно змінювати наше місто. Це унікальна ініціатива, де поряд зустрічаються чиновник, бізнесмен, активіст, меценат і — всі за добро. Казково, реально казково!”

Ім'я переможця «НашКиївAwards: Санта Року 2019» столиця дізнається на урочистій церемонії нагородження, яка відбудеться 13 грудня о 19.00 в Klitschko Expo.

Партнери премії «НашКиїв Awards: Санта року 2019» — Finlandia і «Сушия».
Головний телевізійний партнер — телеканал «Київ».

Головний радіопарнер — DJ FM.

Телевізійний партнер — 4 канал.

Радіопартнер — радіо «Аристократи».

Медіапартнери: «Сьогодні Lifestyle», Clutch, Platforma, «Типовий Київ», «Клуб Корінного Киянина», autokiev.info.

Коментарі

Популярні публікації