Відкриття благодійної фотовиставки "З чистого листа"


21 грудня о 14:00 фотограф Даша Тендітна та благодійний фонд "Я майбутнє України" запрошують на світське відкриття благодійної фотовиставки "З чистого листа". Виставка проводиться на підтримку кризового центру для матері і дитини "Місто добра".


Знаменитості, публічні та політичні діячки, а також бізнес-вуман виступлять із мотиваційними спічами про відповідальне материнство та соціальне сирітство. Серед зіркових спікерів: Любовь Юнак (Lubov Younak), Елена Сапунова (Лена Борисова), Svitlana Bevza, Даша Малахова (Dasha Malakhova), Катерина Єгорушкіна (Kateryna Yegorushkina), Valeriia Khodos та ін. (перелік гостей постійно доповнюється). Музичний супровід заходу – піаніст Mike Kaufman-Portnikov.

Для дітей відбудуться майстер-класи прямо у музеї. 

Мета проєкту - привернути увагу суспільства до проблеми соціального сирітства, а також зібрати кошти для продовження будівництва кризового центру для жінок з дітьми "Місто Добра".

Фотовиставка демонструє два протилежних світи, які зараз існують поряд із нами: світ дітей, які живуть в інтернатних закладах, і світ тих, кого врятували від інтернатної системи та залишили із рідними. На світлинах - діти з дитячих будинків, а також мами з дітьми, яким своєчасно допомогли та їхні історії.

Зауважимо, в Україні понад 100 тис. дітей проживає в інтернатних закладах. У 90% цих дітей є біологічні батьки. Бідність, відсутність належних умов проживання, насильство у сім'ях — основні передумови розлучення дітей із найріднішими.

Фотопроєкт показує, що бідність — це не причина для сирітства. Іноді ми можемо врятувати чиєсь щасливе майбутнє, вчасно простягнувши руку допомоги.

Запрошуємо усіх небайдужих на урочисте відкриття фотовиставки та підтримати будівництво кризового центру "Місто Добра"!

Детальніше про кризовий центр для мами та дитини "Місто Добра".

Що: Благодійна фотовиставка Dasha Tenditna у підтримку "Міста Добра" — кризового центру для матері і дитини

Сторінка події у Facebook


Коли: 21 грудня 2019 — 12 січня 2020

Публічне відкриття: 21 грудня о 14:00 з мотиваційними спічами від відомих жінок та майстер-класами для дітей, шампанське

Вхід: вільний

Коментарі

Популярні публікації