ЗОРЯНІ ВІЙНИ: СКАЙВОКЕР. СХОДЖЕННЯ










17 грудня у кінотеатрі "Планета кіно" в ТЦ Блокбастер відбулася вечірка та допрем’єрний показ фільму "Зоряні війни: Скайвокер.Сходження". Першими екшн побачили прихильники, зіркові гості, косплеєри та представники ЗМІ.




































Під час вечірки гості мали можливість спробувати свої сили у керуванні Lego-роботами та космічними кораблями від студії "Винахідник", сфотографуватись з косплеєрами. Зокрема, на прем’єрі були присутні представники всесвітньої фанатської організації "501-й легіон" у костюмах героїв стрічки.







19 грудня відбудеться найочікуваніша кіно-подія цього року для  - у прокат вийде фантастичний екшн "Зоряні війни: Скайвокер. Сходження". Це остання частина саги, на яку чекали багато років кіномани та прихильники космічного світу Джорджа Лукаса.





Події фільму розгортаються після показаних у епізоді VIII "Зоряні війни. Останні Джедаї". Фільм завершує неймовірну історію сім’ї Скайвокеров, яка триває вже більше ніж 40 років. Стрічка обіцяє дати відповіді на всі загадки з попередніх серій. На вас чекатимуть старі та нові герої, унікальні світи та незабутні мандрівки по краю Галактики. Це буде справжній грандіозний фінал фантастичної саги!
       
                
                                                                                 
      








                                                                                                                             Дата старту: 19.12.2019
Формат: 2D / 3D / IMAX 3D / 4DX 3D / SCREEN X / DOLBY ATMOS 3D
Країна: США
Студії: Disney, Lucasfilm
Тривалість: 155 хвилин
Жанр: Фантастика, екшн, бойовик, пригоди
Режисер: Дж. Дж. Абрамс ("Зоряні війни: Пробудження сили", "Стартрек. Відплата")
Актори: Керрі Фішер, Марк Гемілл ("Зоряні війни: Епізод IV,V,VI,VII,VIII"), Адам Драйвер, Дейзі Рідлі ("Зоряні війни: Епізод VII, VIII", "Вбивство у «Східному експресі»"), Джон Бойєга, Оскар Айзек, Ентоні Денієлс, Наомі Оккі, Донал Глісон та інші.
Композитор: Джон Вільямс ("Гаррі Поттер і філософський камінь", "Зоряні війни: Епізод IV")

Lucasfilm та режисер Дж. Дж. Абрамс ще раз поєднають свої сили, щоб відправити глядачів у епічну мандрівку до далекої-далекої галактики із фільмом «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження». Це завершення улюбленої саги, яке подарує нам нові легенди та фінальну битву за свободу.


Коментарі

Популярні публікації