"Дев'ять з половиною тижнів" повертається на великий екран


Два сексимволи 80-х зустрінуться знов в еротичній мелодрамі Едріана Лайна "Дев'ять з половиною тижнів". У 1986 році Міккі Рурк та Кім Бейсінгер розіграли висхідну спіраль сексуальних відносин, спираючись на домінування, маніпуляцію та підкорення. 


Повертаємо фільм на великий екран, продовжуючи тематику розкриття власних пристрастей та прихованих бажань. Пам'ятаєте, як маленькими потай від батьків одним оком підглядали за неперевершеною сценою, яка розгорталась між Джоном та Елізабет на сходах? А як він її годував на кухні? Чи танці героїні під Джо Кокера? Тепер не потрібно ховатися, закривати очі на інтимних моментах. Будьте щирими і зізнайтесь оточуючим: "Так, я дивлюсь "Дев'ять з половиною тижнів" і піду дивитись ще раз!". 

Фільм Едріана Лайна сповнений метафор та цитат, в яких легко вгадуються інші світові кіношедеври. "Дев'ять з половиною тижнів", замішані на психологічному трилері та мелодрамі, вже й самі стали в один ряд з класикою. Від пристрасті на екрані перехоплює подих, похмурий візуальний стиль перетворює кадри на витвори мистецтва, напруга та чуттєвість стають дедалі інтимнішими, і глядач, наче Елізабет, підпадає під сторонній вплив, не в змозі забути "Дев'ять з половиною тижнів". 

Де: Кінотеатр Київська Русь (вул. Січових стрільців, 93)
Коли: 29 грудня 
Початок вечірки о 20:30Показ фільму о 21:15
Квитки: bit.ly/9_5weeks

Показ фільму відбуватиметься мовою оригіналу з українськими субтитрами.

Коментарі

Популярні публікації