Український бренд DARI CO презентує оновлену лінійку виробів


Цієї зими DARI CO - український бренд кращих базових та універсальних речей - презентує оновлену лінійку своїх виробів, для якої була розроблена та розширена розмірна сітка. Такий крок був дуже важливим та потребував чимало часу на обробку, щоб результат порадував клієнтів і допоміг ще більшій кількості дівчат стати частиною бренду DARI CO.



"Я захоплююся дівчатами, які вміють приймати своє тіло. Мені дуже шкода жінок, які не люблять себе і не розуміють свою красу. Ми дуже часто чули від клієнтів про недостатність нашої розмірної сітки, навіть втомилися від таких повідомлень. І ось проблема вирішена - тепер у великих розмірах представлені корсетні та трикотажні вироби, а також купальники "- Дар'я Авраменко







Також бренд представляє ще один новий продукт - класичні жіночі брюки. Базові, комфортні, з якісної тканини, які легко можна поєднувати з будь-якою річчю в гардеробі. Часом базове і просте знайти складніше, ніж що-небудь помітне або сезонне. Починаючи від форми для консультантів в магазині, закінчуючи щоденними образами в офіс із суворим дрес-кодом. Тому DARI CO дозволив собі додати в асортимент ще й лаконічні штани, які дозволять створити завершений образ з будь-яким виробом бренду.
DARI CO



Коментарі

Популярні публікації