Безтурботність ночі: зйомка бренду Fox lingerie


Випадковості не випадкові, рішення швидкі, відтінки в косметичних палетках - відверті. Підготовка до новорічної ночі і роздуми про дванадцять місяців що йдуть бентежать і вганяють у фарбу, але зовсім не зупиняють на шляху до нового. Fox lingerie - бренд спокусливої і жіночної білизни, презентує кампейн новорічної капсули. Ця історія занурює нас у процес підготовки дівчат до святкової вечірки, яка обов'язково закрутить їм голову.



У таку ніч нас оточує одкровення в зізнаннях і думках, а погляд може обеззброїти за мить. Варто скористатися таким настроєм і правильно підкреслити його: білизною, аксесуарами, макіяжем і прикрасами. Вони виблискують яскравіше падаючої зірки на небосхилі і вносять ноту розкоші і лиску.






Чуттєві вироби капсульної колекції Fox lingerie - це особлива ода жіночій красі та грації. Її емоціям і бажанням, яких не потрібно боятися. Багряні та червоні відтінки, мереживо, декор тонкими пряжками у вінтажному стилі, спокуса в кожному вигині - погляд відірвати складно. Зараз саме час потішити себе спокусливою білизною, яка дасть фору улюбленому об'ємному светру.




Fox lingerie
Фото
Анна Блум 
Стилист 
Илья Фесенко 
Макияж 
Анна Сергеева 
Модель 
Виктория Власюк

Коментарі

Популярні публікації