Hidden Feelings Party

Новинка на ринку вейп пристроїв від компанії JTI запалила почуття на закритій вечірці «Hidden Feelings Party». Новий вейп пристрій LOGIC COMPACT презентувала для українських селебрітіз компанія JTI.


12 грудня в Києві пройшла презентація нового вейп пристрою LOGIC COMPACT. Цей девайс – перший продукт міжнародної тютюнової компанії в Україні, який відрізняється простотою користування, високою ергономічністю, стильним дизайном та кольорами, а також розмаїттям смаків. 




LOGIC COMPACT – електронний вейп закритого типу, тобто разом з ним використовуються змінні картриджі з вмістом нікотину. У продажу є пристрої трьох кольорів: чорний карбон, блакитна сталь та димчаста троянда. Також споживачі можуть обрати смак капсул, їх наразі чотири: американський тютюн, міцністю 1,5 та 2,9% нікотину, свіжий ментол (1,5%), ягідний мікс (1,5%), та тропік (1,5%). Змінні картриджі з рідиною фіксуються в один клік за допомогою магніту, так само, як і зарядний пристрій до акумулятора ємністю 350 мА / год, що довго тримає заряд. *Пам'ятайте, що паління може бути шкідливим для вашого здоров'я.


Вечірка пройшла в приміщені галереї D12, де на гостей чекав справжній лабіринт з почуттів, наприклад, кімната, де гості могли грати музику, використовуючи світло, та галерея живих картин. Новинку презентував амбасадор бренду, відомий відео блогер Андрій Трушковський. Насамкінець гостей привітав український дует ARTBAT, який недавно визнали «Проривом року» на світовій премії DJ Awards.















Коментарі

Популярні публікації