Відкрився перший маркет-плейс Nastriy в сердці столиці



Бренди VICTORIA IVANKOVICH та SONYAMONINA та багато інших — відтепер, у новому шопінг-просторі Nastriy на Подолі. Гості мали унікальну можливість поспілкуватися з засновниками шоу-руму дизайнеркою Вікторією Іванкович та стилістом Андрієм Поповим, а також першими створити власний образ й почати вечір з келиха ігристого та музики від Alex P, Sergey Partyka і SONY.


Із завмиранням серця команда Nastriy готувалась до відкриття власного магазину. Це завжди дуже хвилююче, оскільки старт -дуже відповідально, потрібна особлива атмосфера, яка в майбутньому і буде асоціюватися з брендом і його продуктами, яскраві та самобутні бренди а також цікава аудиторії пропозиція. 

Nastriy втілив ідею створення повного образу, де ти можеш підібрати собі все, від авторської білизни, одягу до аксесуарів.









«NASTRIY — це простір особливих дизайнерів, збірник самобутніх брендів. Це шоу рум, який об’єднує творчість і любов до красивого», — коментує засновниця крамниці Вікторія Іванкова.

Сьогодні Nastriy - це 8 брендів, але це тільки початок:

VICTORIA IVANKOVICH — єдиний в Україні бренд еротичної жіночої білизни, що можна носити до, під час та після вагітності;

SONYAMONINA — конструктивність, скульптурність та трансформація форм. Цей одяг для людей «нового тисячоліття»;

OVERSZ — концептуальний бренд, що переосмислює та продовжує форми.

ROMANOVA — дизайнерський в’язаний одяг. Бренд позиціонує себе як комфорт, заради якого не потрібно відмовлятися від елегантності;

SA PASÉ — прикраси зі срібла та позолоти, які чудово вписуються в повсякденне та урочисте життя;

SVETA SAVELYEVA — авторські головні убори та аксесуари;

LITVINOVA — сучасна класика, що поєднує комфорт та елегантність;

KLI&KO FURS верхній одяг, на який дають гарантію 10 років.



В цей вечір гостей шоу-руму пригощав ресторан Texas Ranch - справжня гастрономічна пригода. Відкриття святкували фірмовим коктейлем NASTRIY в барі Zbirka за спеціальною ціною - партнерство бару та маркет плейсу обіцяє не тільки яскравий шопінг, а й подорож легендарними коктейльними традиціями Подолу. 

На честь відкриття та до новорічних свят діє спеціальна знижка - 20 %

Тож приходь за настроєм та новим образом за адресою Костянтинівська, 21, щодня з 11.00 до 20.00

Коментарі

Популярні публікації