Оголошення номінантів музичної премії YUNA 2020

16 грудня о 18.00 у готелі Hilton Kyiv (зал HBAR) буде оголошено імена номінантів національної музичної премії YUNA 2020. На подію запрошено багато відомих та молодих українських виконавців.



У цей вечір аудитор премії, компанія Deloitte Ukraine, надасть результати першого туру голосування журі, які будуть оголошені оргкомітетом YUNA. 

У рамках YUNA 2020 нагороди вручатимуться у 17 категоріях. До списку номінацій додано «Найкраща пісня для фільму» та «Інший формат». У першій відзначатимуться українські артисти, які створювали треки спеціально до кінострічок, що виходили на екрани з 1 листопада 2018 року до 31 жовтня 2019 року. У другій беруть участь виконавці, які протягом того ж періоду випустили альбоми, але не потрапили до ефірів музичних телеканалів та FM-станцій.


Зазнав змін цього року і склад журі YUNA. До нього тепер належить 81 фахівець української музичної індустрії: керівники й редактори радіостанцій та музичних телеканалів, музичні журналісти, власники квиткових операторів. Ті представники шоу-бізу, основна робота яких пов’язана з виробництвом музичного продукту та співпрацею з конкретними виконавцями (продюсери, PR-менеджери та ін.) з цього року не є членами журі YUNA.

На оновленому сайті премії тепер можна знайти профайл кожного члена журі: https://yuna.ua/experts
Наступного дня після оголошення номінантів почнеться другий тур голосування журі.
Церемонія нагородження YUNA 2020 відбудеться у київському Палаці «Україна» 24 березня 2020 року.

Коментарі

Популярні публікації