З'явився тизер кліпу на пісню Олега Скрипки та Христини Соловій «Зима»

Зимові свята тривають! От і ще один чудовий подарунок для всіх, хто любить гарну музику - сьогодні було презентовано тизер спільної відеороботи двох відомих українських артистів Олега Скрипки та Христини Соловій на пісню «Зима». Згодом пісня увійде до сольного альбому Олега Скрипки. Першими відео змогли побачити фанати виконавців у соцмережах

Ідея створити спільну пісню виникла спонтанно, коли Олег почув по радіо музику співачки. Зачарований її голосом, він запропонував Христині Соловій виконати з ним пісню. З першого дубля вони записали чуттєву та ліричну композицію, сповнену таємничих настроїв, навіяних романтичним холодом зими. Але, як завжди буває в Олега Скрипки: весна прийде, розтане крига і буде воля чуттям, адже справжнє полум’я кохання завжди розтоплює лід.


Цікавий факт: кліп було знято за один день. Кліп у стилі легкого бароко, а також чуттєвий спільний танець у ритмі слоу-фокс влучно передають настрої пісні. Пісня була записана на студії звукозапису VVstudio. Його режисером став Юрій Двіжон. Ось що він розповідає про ідею кліпу: 

Часто, закохавшись, люди бояться зробити крок назустріч одне одному. Саме тоді їхні емоції, як маріонетки, опиняються під владою страху бути відштовхнутими чи незрозумілими. Через це герої зближуються з осторогою. Але інколи потрібно дати волю почуттям і звільнити їх від “крижаних кайданів”…




Нагадаємо, що презентація пісні та кліпу відбудеться зовсім скоро - 24 січня. У цей день шанувальники матимуть нагоду побачити та почути зірковий тандем в особливому місці – Київському планетарії, де на них чекатиме неймовірне шоу на найбільшому куполі країни. Олег Скрипка зазначив: «Ми вирішили продовжити зимові святкування та подарувати нашим друзям та прихильникам ще один чарівний вечір. До цього дня ми готуємо спеціальну програму: на вас чекає яскраве шоу, святкова атмосфера та приємні сюрпризи!»

ЩО: Олег Скрипка та Христина Соловій презентують спільний відеокліп на пісню «Зима»
ДЕ: Київський Планетарій
КОЛИ: 24 січня, 19:00


3 причини піти на концерт:
Першими наживо побачити та почути дует талановитих українських музикантів 
Долучитись до яскравого шоу в незвичайному місці
Подарувати собі чудовий святковий настрій

Коментарі

Популярні публікації